Kablosuz kulaklık vs kablosuz klavye

waldo0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bütçem kısıtlı olduğundan kablosuz klavye ve kablosuz kulaklık istiyorum fakat bütçem 5 bin TL. O yüzden birisini tercih edebiliyorum. Sizce kablosuz kulaklık mı kablosuz klavye mi tercih etmeliyim? Elimde şu an 2 yıldır kullandığım HyperX Cloud 2 var ve aslında kulaklığımı beğeniyorum ama kablolu olması bazen rahatsız edebiliyor. Tavsiyenizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çok net kablosuz kulaklık. Klavye zaten genel olarak sabit duran bir ekipman fakat kulaklık kafanız hareket ettikçe edecek. Bir anda kalkıp mutfağa vs gitmek bence çok daha güzel bir rahatlık. Hele RGB seviyorsanız ben kablosuz klavye hiç önermem açıkçası.

Hocam kulaklık tercih et bence. Benim ikisi de kablolu klavye kablosunun zararı yok fakat kulaklığın kablosu bezdiriyor beni.

Bence kulaklık alın çok rahat çünkü mutfağa kolayca gidebiliyorum kafamdan çıkarmadan.

İkisini de kablolu terich edin bence. Çünkü kulaklık konusunda kablosuz olursa kalite çok düşecek. İlla birini seç dersen de kulaklık tabii ki.

İkisini de kablolu terich edin bence. Çünkü kulaklık konusunda kablosuz olursa kalite çok düşecek. İlla birini seç dersen de kulaklık tabii ki.

Benim kendi deneyimime göre G733'ün (bütçeyi aştığını biliyorum ama bende bu var) ses kalitesi gayet iyi.

Benim kendi deneyimime göre G733'ün (bütçeyi aştığını biliyorum ama bende bu var) ses kalitesi gayet iyi.

Örneğin G733 fiyatına bir kablolu kulaklık alsan, çok daha iyi ve kaliteli olur. Aslında demek istediğim bu. Tabii o bütçelerde yine kablosuz tercih edilebilir. Ama özellikle arkadaşın bütçesinde mantıksız olur.

Haklısınız hocam ama illede kablosuz bir cihaz alacaksa klavye anlamsız bence.

Kablosuz kulaklık iyidir. Arkadaşlarınla tuvalette bile sohbet edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…