Kablosuz kulaklıkla beraber DTS: X Ultra kullanılabilir mi?

Ömertu

Hectopat
Daha fazla  
DTS: X Ultra hoparlörde ve kablolu kulaklıkta çalışıyor ama kablosuz kulaklığımı bağladığım zaman kulaklık veya hoparlör bağlayın uyarısı alıyorum. Çözümü var mı? DTS: X Ultra kablosuz kulaklıkla kullanılabiliyor mu? Not: 2.4 GHz ve Bluetooth ile bağladım ama her ikisiylede çalışmıyor.

Bluetooth kanalının bant genişliği yalnızca stereoya yetecek kadar olduğu için maalesef çalışması imkansız. Wireless 2.4 GHz için de cihazın desteklemesi gerekiyor.

Razer Barracuda X kulaklığım var. THX spatial Audio üzerinden çeşitli ayarlamalar yapabiliyorum fakat 20 dolar olduğu ve elimde DTX lisansı bulunduğu için DTS: X Ultra kullanmayı tercih ettim ama onu da kullanamıyorum. Bu durum kulaklığım desteklemediği için mi? Desteklemiyorsa THX nasıl çalışıyor?

Bu durum kulaklığım desteklemediği için mi?
Tahminimce öyle. Kulaklığı kullanmadığım için net konuşamayacağım, internette de pek bir bilgi yok durumla ilgili. Eğer sürücülerinizi ve uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanıza rağmen durum devam ediyorsa sebebi budur. Bence Razer desteğiyle de iletişime geçin.
Desteklemiyorsa THX nasıl çalışıyor?
2.4GHz özel bir kanaldır, alıcı ve verici yalnızca kodlanan şeyi alır ve verir. Verici, THX için sinyal üretiyor ancak DTS için üretmiyorsa kullanamazsınız.

Sıkıntı şu ki SteelSeries Sonar yazılımıyla da kullanabiliyorum. İnternette Dolby Atmos ile kullananları da gördüm. Durum DTS: X Ultra'ya özel galiba.

Sıkıntı şu ki SteelSeries Sonar yazılımıyla da kullanabiliyorum. İnternette Dolby Atmos ile kullananları da gördüm. Durum DTS: X Ultra'ya özel galiba.
Anladım, o zaman sürücüyle ilgili bir problem vardır. Yukarıda da bahsettiğim gibi, ilgili yazılımları kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz? Ardından durumu bildirirseniz sevinirim.

Anladım, o zaman sürücüyle ilgili bir problem vardır. Yukarıda da bahsettiğim gibi, ilgili yazılımları kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz? Ardından durumu bildirirseniz sevinirim.

Oldukça problemli bir yazılım düne kadar kablolu kulaklığımla da çalışmıyordu ve defalarca kez tekrar kurmak zorunda kaldım. O sebeple tekrar silmekten korkuyorum açıkçası. THX, Sonar veya Dolby Atmos ile devam etmeyi düşünüyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.

Sonar oldukça kaliteli bir yazılım. Eğer bu kadar uğraştırıyorsa sizi Sonar'a geçmek mantıklı bir hareket olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…