Ransurotto Yoctopat Katılım 4 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #1 Merhabalar, kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Kararsız kaldığım modeller şunlar: MChose X9 MChose V9 Pro Machenike GX30 Pro Machenike GX60 Bu seçenekler arasından hangisini tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2025
Merhabalar, kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Kararsız kaldığım modeller şunlar: MChose X9 MChose V9 Pro Machenike GX30 Pro Machenike GX60 Bu seçenekler arasından hangisini tavsiye edersiniz?
Ransurotto Yoctopat Katılım 4 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #3 xoceanx dedi: MCHOSE iyidir. Genişletmek için tıkla... Peki ama hangi model?
X xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 401 4 Kasım 2025 #4 Ransurotto dedi: Peki ama hangi model? Genişletmek için tıkla... V9 Pro ses kalitesi açısından daha iyi ama ikiside tercih edilebilir.
Ransurotto dedi: Peki ama hangi model? Genişletmek için tıkla... V9 Pro ses kalitesi açısından daha iyi ama ikiside tercih edilebilir.
Ransurotto Yoctopat Katılım 4 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #5 xoceanx dedi: V9 Pro ses kalitesi açısından daha iyi ama ikiside tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Bunu düşüneceğim teşekkürler.
xoceanx dedi: V9 Pro ses kalitesi açısından daha iyi ama ikiside tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Bunu düşüneceğim teşekkürler.
Mursel55 Picopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 651 Makaleler 2 7 Kasım 2025 #6 Ransurotto dedi: Merhabalar, kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Kararsız kaldığım modeller şunlar: MChose X9 MChose V9 Pro Machenike GX30 Pro Machenike GX60 Bu seçenekler arasından hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... 3k bandında Alacaksan V9 Pro daha düşük fiyatlarda alacaksan Gx30 Pro ama Pro modeli stokta yok bildiğim kadarıyla kablolu alırsanda Gx30 düz alabilirsin.
Ransurotto dedi: Merhabalar, kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Kararsız kaldığım modeller şunlar: MChose X9 MChose V9 Pro Machenike GX30 Pro Machenike GX60 Bu seçenekler arasından hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... 3k bandında Alacaksan V9 Pro daha düşük fiyatlarda alacaksan Gx30 Pro ama Pro modeli stokta yok bildiğim kadarıyla kablolu alırsanda Gx30 düz alabilirsin.