Yaldaz Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2025 #1 Bilgisayarımda tip C girişi yok ve beğendiğim kulaklıkta tip C dongle var. Ben tip C'den tip A'ya dönüştürücüsü alır isem performans kaybı yaşar mıyım?
Bilgisayarımda tip C girişi yok ve beğendiğim kulaklıkta tip C dongle var. Ben tip C'den tip A'ya dönüştürücüsü alır isem performans kaybı yaşar mıyım?
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.476 Çözümler 38 2 Nisan 2025 #2 Yasayacagini düşünmüyorum. Ancak her Type-C girişi ses çıkışı vermez ona dikkat etmeni öneririm. Artı 0 Eksi
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.192 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 Tamamen dönüştürücünün kalitesine bağlı. Bilindik bir markadan alırsan kayıp olmaz. Artı 0 Eksi
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.727 Çözümler 21 2 Nisan 2025 #4 Type-c dongle varsa kendi dönüştürücüsü de içinden çıkar muhtemelen. Kulaklık nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Yaldaz Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Nisan 2025 #5 LeFeyn dedi: Type-C dongle varsa kendi dönüştürücüsü de içinden çıkar muhtemelen. Kulaklık nedir? Genişletmek için tıkla... SteelSeries Arctis Nova 5 alacağım. Biraz daha araştırdıktan sonra uzatma kablosu ile çıktığını gördüm. Artı 0 Eksi
LeFeyn dedi: Type-C dongle varsa kendi dönüştürücüsü de içinden çıkar muhtemelen. Kulaklık nedir? Genişletmek için tıkla... SteelSeries Arctis Nova 5 alacağım. Biraz daha araştırdıktan sonra uzatma kablosu ile çıktığını gördüm.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.727 Çözümler 21 3 Nisan 2025 #6 Yaldaz dedi: SteelSeries Arctis Nova 5 alacağım. Biraz daha araştırdıktan sonra uzatma kablosu ile çıktığını gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet, kutudan gerekli olan her şey çıkıyor. Artı 0 Eksi
Yaldaz dedi: SteelSeries Arctis Nova 5 alacağım. Biraz daha araştırdıktan sonra uzatma kablosu ile çıktığını gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet, kutudan gerekli olan her şey çıkıyor.