E.Okuyan Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, matkap almam lazım. Fiyat-performans olarak hem ucuz hem kaliteli ne önerirsiniz? Kablosuz olacak. Hem darbeli hem darbesiz modları olacak. Çok bilgim yok. Bataryalı ya da pilli çalışan olabilir. Şarjlı ya da şarjsız olabilir, şarj kullanmak istemiyorum, varsa şarjsız olan da olur. Bütçem 2.500 TL.
Merhaba arkadaşlar, matkap almam lazım. Fiyat-performans olarak hem ucuz hem kaliteli ne önerirsiniz? Kablosuz olacak. Hem darbeli hem darbesiz modları olacak. Çok bilgim yok. Bataryalı ya da pilli çalışan olabilir. Şarjlı ya da şarjsız olabilir, şarj kullanmak istemiyorum, varsa şarjsız olan da olur. Bütçem 2.500 TL.
H hjackles Kilopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 135 7 Eylül 2025 #2 Bende aynı şeyi istiyorum. Beton deleceğim 20-25Cm'lik nasıl bir şey olabilir? Ama ben boykot olmayan bir şey arıyorum. Yoksa boshc marka var ama boykot
Bende aynı şeyi istiyorum. Beton deleceğim 20-25Cm'lik nasıl bir şey olabilir? Ama ben boykot olmayan bir şey arıyorum. Yoksa boshc marka var ama boykot