K kingmert07 Ziyaretçi 24 Ağustos 2013 #1 Oncelikle merhaba. Antalyada oturuyorum. Sicaktan balkona cikiyorum. Bilgisayarim masaustu oldugundan dolayi balkona cikaramiyorum. Wifi, kablosuz monitor varmi? Yoksa ne yapmami onerirsiniz.
Oncelikle merhaba. Antalyada oturuyorum. Sicaktan balkona cikiyorum. Bilgisayarim masaustu oldugundan dolayi balkona cikaramiyorum. Wifi, kablosuz monitor varmi? Yoksa ne yapmami onerirsiniz.
Taha Bilgen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 234 Makaleler 4 Yer Marmaris/İçmeler Daha fazla Meslek Öğrenci/Yabancı dil 24 Ağustos 2013 #2 Yanına su püskürten pilli bir fan al.
L lordknow Ziyaretçi 24 Ağustos 2013 #3 Taha Bilgen dedi: Yanına su püskürten pilli bir fan al. Genişletmek için tıkla... Birseyler duymustum. http://www.amazon.com/Samsung-LC27A750XS-ZA-Wireless-C27A750X/dp/B004ZOZ3QI B mesela olmazmi arkadasa yardimci olamazmi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2013
Taha Bilgen dedi: Yanına su püskürten pilli bir fan al. Genişletmek için tıkla... Birseyler duymustum. http://www.amazon.com/Samsung-LC27A750XS-ZA-Wireless-C27A750X/dp/B004ZOZ3QI B mesela olmazmi arkadasa yardimci olamazmi?
Taha Bilgen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 234 Makaleler 4 Yer Marmaris/İçmeler Daha fazla Meslek Öğrenci/Yabancı dil 24 Ağustos 2013 #4 Güneşte göremez ki. Dediğim gibi o fanlar çok işe yarıyor. Hem gidip bi wireless monitore o kadar para vermeye gerek yok bence.
Güneşte göremez ki. Dediğim gibi o fanlar çok işe yarıyor. Hem gidip bi wireless monitore o kadar para vermeye gerek yok bence.
L lordknow Ziyaretçi 24 Ağustos 2013 #5 Taha Bilgen dedi: Yanına su püskürten pilli bir fan al. Genişletmek için tıkla... Gercekten guzel espiri
Taha Bilgen dedi: Yanına su püskürten pilli bir fan al. Genişletmek için tıkla... Gercekten guzel espiri
Taha Bilgen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 234 Makaleler 4 Yer Marmaris/İçmeler Daha fazla Meslek Öğrenci/Yabancı dil 24 Ağustos 2013 #6 lordknow dedi: gercekten guzel espiri Genişletmek için tıkla... Espri değildi o Gerçekten gitsin alsın bi tane
lordknow dedi: gercekten guzel espiri Genişletmek için tıkla... Espri değildi o Gerçekten gitsin alsın bi tane
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 24 Ağustos 2013 #7 WHDI teknolojili kablosuz HDMI adaptör de olabilir alternatif olarak. Ya da en iyisi Tranformer All-in-One: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
WHDI teknolojili kablosuz HDMI adaptör de olabilir alternatif olarak. Ya da en iyisi Tranformer All-in-One: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K kingmert07 Ziyaretçi 24 Ağustos 2013 #8 WHDI teknolojisini biraz acabilir misiniz? - - - Güncellendi - - - ASUS Transformer all-in-one videoyu izledim.Biride sordu ama tam anlamadim.Mesela disari ciktigimizda windows 8 olarak kullanamiyormuyuz.
WHDI teknolojisini biraz acabilir misiniz? - - - Güncellendi - - - ASUS Transformer all-in-one videoyu izledim.Biride sordu ama tam anlamadim.Mesela disari ciktigimizda windows 8 olarak kullanamiyormuyuz.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 24 Ağustos 2013 #9 kingmert07 dedi: WHDI teknolojisini biraz acabilir misiniz? - - - Güncellendi - - - ASUS Transformer all-in-one videoyu izledim.Biride sordu ama tam anlamadim.Mesela disari ciktigimizda windows 8 olarak kullanamiyormuyuz. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bağlı olduğun wifi üzerinde kullanabilirsin.
kingmert07 dedi: WHDI teknolojisini biraz acabilir misiniz? - - - Güncellendi - - - ASUS Transformer all-in-one videoyu izledim.Biride sordu ama tam anlamadim.Mesela disari ciktigimizda windows 8 olarak kullanamiyormuyuz. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bağlı olduğun wifi üzerinde kullanabilirsin.