Kablosuz mouse ara sıra kopukluk yapıyor

carbonhai

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Farenin USB'sini kasanın ön tarafına taktığımda hiçbir sıkıntı yoktu, kasanın arkasına geçirdim şimdi de ara sıra kendi kendine kopukluk yapıyor.

Geri kasanın ön tarafına takamıyorum çünkü anakarttaki USB portunu ekran kartı tıkıyor. Bu yüzden öndekileri kullanamıyorum, sadece arkadakiler.

Cevap veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Merhaba dostlar. Farenin USB'sini kasanın ön tarafına taktığımda hiçbir sıkıntı yoktu, kasanın arkasına geçirdim şimdi de ara sıra kendi kendine kopukluk yapıyor.

Geri kasanın ön tarafına takamıyorum çünkü anakarttaki USB portunu ekran kartı tıkıyor. Bu yüzden öndekileri kullanamıyorum, sadece arkadakiler.

Cevap veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Keşke marka model verseydin.

Hocam Bluetooth USB'si var fakat aktif değil. Aynı porta BİM'den aldığım 100 liralık kablosuz fareyi taktım sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.

Mouse un içinden bir Type-C, bir alıcı bir de dongle çıkması lazım Type-C kablosunun diğer ucunu büyük ucunu kasaya sonra Type-C kabloyu alıcının küçük ucuna donglesini de alıcının önüne tak ve öyle dene.

Rezultatele căutării de imagini Google pentru https://ae03.alicdn.com/kf/S08641a14a4754505b23602f4f1eefa31W.jpg_640x640q90.jpg şundan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı