EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.469 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Merhaba Aula F75 alacağım ondan sonra da kablosuz bir mouse donglesi olduğundan dolayı çakışır mı bilmiyorum. Sizce çakışır mı?
Merhaba Aula F75 alacağım ondan sonra da kablosuz bir mouse donglesi olduğundan dolayı çakışır mı bilmiyorum. Sizce çakışır mı?
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #2 Olabilir olmaya da bilir. Benim bütün ekipmanlarım kablosuz, modemim yakında diye çakışıyordu mesela. Başka odaya taşıyınca sorunum çözülmüştü.
Olabilir olmaya da bilir. Benim bütün ekipmanlarım kablosuz, modemim yakında diye çakışıyordu mesela. Başka odaya taşıyınca sorunum çözülmüştü.
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2024 #3 EmirHene dedi: Merhaba Aula F75 alacağım ondan sonra da kablosuz bir mouse donglesi olduğundan dolayı çakışır mı bilmiyorum. Sizce çakışır mı? Genişletmek için tıkla... Şu soru aldığımdan beri aklımda ya çakışır mı acaba bende de Darmoshark M3S Pro var.
EmirHene dedi: Merhaba Aula F75 alacağım ondan sonra da kablosuz bir mouse donglesi olduğundan dolayı çakışır mı bilmiyorum. Sizce çakışır mı? Genişletmek için tıkla... Şu soru aldığımdan beri aklımda ya çakışır mı acaba bende de Darmoshark M3S Pro var.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.469 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #4 Shinsoo dedi: Olabilir olmaya da bilir. Benim bütün ekipmanlarım kablosuz, modemim yakında diye çakışıyordu mesela. Başka odaya taşıyınca sorunum çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Umarım çakışmaz hocam benimde modemim kötü ve direk bilgisayarın yanında.
Shinsoo dedi: Olabilir olmaya da bilir. Benim bütün ekipmanlarım kablosuz, modemim yakında diye çakışıyordu mesela. Başka odaya taşıyınca sorunum çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Umarım çakışmaz hocam benimde modemim kötü ve direk bilgisayarın yanında.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 14 Kasım 2024 #5 EmirHene dedi: Umarım çakışmaz hocam benimde modemim kötü ve direk bilgisayarın yanında. Genişletmek için tıkla... Kablolu kullanırsın en kötü, kablosuz klavye en gereksiz şey, zaten klavye düz orda sabit kalıcak mouse gibi hareket ettirmicenki onu.
EmirHene dedi: Umarım çakışmaz hocam benimde modemim kötü ve direk bilgisayarın yanında. Genişletmek için tıkla... Kablolu kullanırsın en kötü, kablosuz klavye en gereksiz şey, zaten klavye düz orda sabit kalıcak mouse gibi hareket ettirmicenki onu.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.469 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #6 464250 dedi: Kablolu kullanırsın en kötü, kablosuz klavye en gereksiz şey, zaten klavye düz orada sabit kalacak mouse gibi hareket ettirmicenki onu. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda kullandığım klavyenin kablosu cidden çok kalın sanki PSU kablosu varmış gibi hissediyorum çok kötü duruyor hem estetik biraz da. Çakışırsa yapacak bir şey yok dediğiniz gibi kablosuz kullanacağım.
464250 dedi: Kablolu kullanırsın en kötü, kablosuz klavye en gereksiz şey, zaten klavye düz orada sabit kalacak mouse gibi hareket ettirmicenki onu. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda kullandığım klavyenin kablosu cidden çok kalın sanki PSU kablosu varmış gibi hissediyorum çok kötü duruyor hem estetik biraz da. Çakışırsa yapacak bir şey yok dediğiniz gibi kablosuz kullanacağım.