Kablosuz mouse, mouse pad, kulaklık tavsiyesi

Bütçe
12.000

Justpub

Hectopat
Merhaba, oyunculara uygun mouse, mouse pad ve kulaklığa ihtiyacım var.
Bütçe: 12.000 TL.
Oyun tarzı: FPS.
Mouse tutuşu: Claw grip, palm grip.
Mouse pad: Çok büyük olmasına, RGB gibi ek özellikler içermesine gerek yoktur. Fiyat/Performans bir ürün yeterli olacaktır.
Kulaklık: Mikrofon ve ses kasma yönünden başarılı, ek ayarlar yaptırmayacak sorunsuz bir ürün aramaktayım.
Mouse ve kulaklık ortak özelliği: İkisini de kablosuz şekilde olmasını istiyorum, mouse ve kulaklıkta bağlantı sorunu yaşatmayacak (kopma, gecikme gibi durumlar yaşamak istemiyorum).
Ek not: Bağlantı durumlarına çok hakim değilim fakat anakartımda Bluetooth özelliği mevcut değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benden hızlı davranmışsınız dicekken arkadaş kulaklık sormuş.

Bu kulaklığı tavsiye ederim.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam,

İlk olarak iki kulaklıktan hangisini tavsiye edersiniz?

İkinci olarak mouse için başka öneriniz var mı bu aralıklı yapı çok hoşuma gitmedi. Razer Viper V2 Pro ile kıyaslarsak ne gibi farklar vardır genelde bu ürünün önerildiğini fark ettim.

Teşekkürler şimdiden.

Hocamın önerdiği daha güzel, mouse olarak RGB takınıtınız yoksa DeathAdder V3 Pro kullanıyorum Wireless olarak şiddetle tavsiye edebileceğim bir ürün diyebilirim.

V2 Pro yerine bunu öneririm. Void Elite kronik çatlama sorunlu bir model. O yüzden G733 tavsiye ederim.

Çatlamadan kastığınız nedir aktif olarak kullanıyorum ve bir sıkıntı fark etmedim.

Hocamın önerdiği daha güzel, mouse olarak RGB takınıtınız yoksa DeathAdder V3 Pro kullanıyorum Wireless olarak şiddetle tavsiye edebileceğim bir ürün diyebilirim.

RGB takıntım yok hocam, o zaman önerdiğiniz mouse yerine V3 pro tercih ediyorum. Performans açısından hangisi daha iyidir ?

Kulaklık g733 dediniz biraz araştıracağım bunu. Normal günlük kullanım içinde uygun mudur ? Müzik dinleme konusunda örnek olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…