Kablosuz mouse önerisi

Bütçe
150

437935

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle profesyonel oynamayacağım. Bu yüzden G PRO Wireless X gibi çok pahalı mouseler istemiyorum, zaten bütçem yetmez. Kablolu istemememin sebebi aldığım kablosuz mouselerin beni 3-4 yıl idare ederken kabloluların 2-3 ay zor idare etmesi, bu yüzden kablosuz tercih ediyorum. Oyunlarda ortalama bir performans sergileyeceğim, elimi terletmeyecek, gecikmesi olmayan uygun fiyatlı bir mouse arıyorum.

Bütçe: 100 umduğum fiyat, 150 biraz zorlayabileceğim, 200 ise biraz zor olan ihtimal.

Tutuş şekli: Değişiyor, büyük mouselerde palm, küçüklerde claw. Ama palm ile biraz daha rahat ediyorum, palm tercih ederim.

Elimin boyu 18, eni 8cm.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam birkaç konu gördüm ve aşağıdaki fareyi buldum, genellikle günlük kullanım olacağı için hoşuma da gitti. Siz ne dersiniz?

.
A4 Tech kullanmadım bir şey diyemeyeceğim ama kullanan arkadaşlara sorabilirsin forumda yeni konu açarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı