aqakern Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Bütçe 2 bini çok geçmeden hafif büyük palm tutuş ve FPS oyunları için bir öneriniz var mı? Ben Razer DeathAdder V2 Pro düşünüyorum.
Bütçe 2 bini çok geçmeden hafif büyük palm tutuş ve FPS oyunları için bir öneriniz var mı? Ben Razer DeathAdder V2 Pro düşünüyorum.
Xenithral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 1.221 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO MOBO: ASUS B450M DRAGON GPU: PALIT RTX 3060 DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 Razer Viper V2 Pro öneririm. Şu anda görece piyasanın en iyi faresi denilebilir detaylı inceleme ve yorum için buraya göz atabilirsiniz. Ayrıca burada da en iyi kablosuz fareler listelenmiş. Buraya da bakabilirsin.
Razer Viper V2 Pro öneririm. Şu anda görece piyasanın en iyi faresi denilebilir detaylı inceleme ve yorum için buraya göz atabilirsiniz. Ayrıca burada da en iyi kablosuz fareler listelenmiş. Buraya da bakabilirsin.
5 515353 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 325 20 Ocak 2023 #3 Magic mouse olabilir oyun için değilse.
A alinsandor Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 Razer DeathAdder V2 Pro iyi bir tercih.
aqakern Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #5 alinsandor dedi: Razer DeathAdder V2 Pro iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Gelen öneri üzerine Viper V2 Pro'yu aldım. İzlediğim video ve okuduğum kadarı ile güzel deniliyor umarım üzmez görüşünüz için teşekkür ederim.
alinsandor dedi: Razer DeathAdder V2 Pro iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Gelen öneri üzerine Viper V2 Pro'yu aldım. İzlediğim video ve okuduğum kadarı ile güzel deniliyor umarım üzmez görüşünüz için teşekkür ederim.
Enes d Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 174 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #6 aqakern dedi: Gelen öneri üzerine Viper V2 Pro'yu aldım. İzlediğim video ve okuduğum kadarı ile güzel deniliyor umarım üzmez görüşünüz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... nasıl beğendiniz mi
aqakern dedi: Gelen öneri üzerine Viper V2 Pro'yu aldım. İzlediğim video ve okuduğum kadarı ile güzel deniliyor umarım üzmez görüşünüz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... nasıl beğendiniz mi
aqakern Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #7 Enes d dedi: Nasıl beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Fare gerçekten çok güzel elime cok az büyük geldi Logitech G102'den geçince ama alıştım gibi tavsiye ederim.
Enes d dedi: Nasıl beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Fare gerçekten çok güzel elime cok az büyük geldi Logitech G102'den geçince ama alıştım gibi tavsiye ederim.
Enes d Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 174 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #8 aqakern dedi: Fare gerçekten çok güzel elime cok az büyük geldi Logitech G102'den geçince ama alıştım gibi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... G102 elinize tam mı uyuyordu
aqakern dedi: Fare gerçekten çok güzel elime cok az büyük geldi Logitech G102'den geçince ama alıştım gibi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... G102 elinize tam mı uyuyordu
aqakern Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #9 Enes d dedi: G102 elinize tam mı uyuyordu. Genişletmek için tıkla... Evet çok rahatı bu bir tık daha geniş ve uzun ama dediğim gibi alışılmayacak bir şey değil bende alıştım zaten.
Enes d dedi: G102 elinize tam mı uyuyordu. Genişletmek için tıkla... Evet çok rahatı bu bir tık daha geniş ve uzun ama dediğim gibi alışılmayacak bir şey değil bende alıştım zaten.
Enes d Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 174 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #10 aqakern dedi: Evet çok rahatı bu bir tık daha geniş ve uzun ama dediğim gibi alışılmayacak bir şey değil bende alıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Elim 16 17 cm
aqakern dedi: Evet çok rahatı bu bir tık daha geniş ve uzun ama dediğim gibi alışılmayacak bir şey değil bende alıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Elim 16 17 cm