Daha öncesinde SteelSeries Prime oyuncu mouse kullandım arıza çıktığı için kablosuz arıyorum. Mümkünse daha SteelSeries Prime'dan daha küçük arıyorum. Genellikle Valorant oynuyorum. Profesyonellik peşinde değilim takılmadan akıcı bir oyun oynayayım ve sürekli sorunları çıkan bir mouse olmasın yeter benim için.
Bütçe: Max 2500-3000TL ama daha az olursa çok iyi olur.
Elimin ölçüsü: 17x7.
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
wraithesports.com
R1 pro Max tercih edilebilir. Kod geçerli ise Swar50 kodu ile 50tl indirimli alabilirsiniz.
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!