Kablosuz mouse önerisi

Kablosuz olursa daha iyi olur. Anakartımda BT modu bulunmamakta. Varsa dongleli iyi gider.

Glorious Model O Pro Lynx güzeldir aynı şekilde Glorious marka fareler kaliteli güzel mouselardır. Hatta şu an model D kullanıyorum bugün sipariş vereceğim yeni mouse hala kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Glorious Model O Pro Lynx güzeldir aynı şekilde Glorious marka fareler kaliteli güzel mouselardır. Hatta şu an model D kullanıyorum bugün sipariş vereceğim yeni mouse hala kararsızım.
Anladım, senin mouseyi beğenmedim. Delikli yapılı olanlar çok kirlenmiyor mu? İçine kir, tüy, toz girdiği zaman sinir krizi geçirmiyor musun? Şu an en çok gönlüm M800 Ultra gibi. Ama elime hızlı ulaşması açısından wraihten F1 PRO alabilirim bunlar hoşuma gitti. Önemli olan elimde nasıl duracağı mousenin. Mouse de tutuş şeklim Palm gibidir.

Evet içinde oluşuyor biraz ama temizliyorum. Palm tutuşunda problem yok, F1 Pro al geç

Selam, ben kararımı verdim şu an elim de VGN Dragonfly MOBA aldım 4K Hz TR'de bulunmuyor ama.

Evet içinde oluşuyor biraz ama temizliyorum. Palm tutuşunda problem yok, F1 Pro al geç

Selam, ben kararımı verdim şu an elim de VGN Dragonfly MOBA aldım 4K Hz TR'de bulunmuyor ama.

Sarı sitede 4K donglesini görmüştüm. Fiyatı bana uygun gibi gelmişti. Tekrar bir bakın isterseniz.

@TheAltay sizce M800ULTRa mı, Dragonfly F1 Pro mu? Veya opsiyonelleri var mıdır?

Hocam ikisi de alınabilir. Stokta F1 Pro Max var. Eğer o bütçelere çıkabiliyorsanız onun civarındaki Pulsar ve fantech markalarına da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…