Kablosuz mouse önerisi

Makaleler
2
Yaklaşık 6-7 yıldır G403 kullanıyorum ve memnunum, geçen üstüne kardeşim meyve suyu döktü, içini açıp temizledim hala çalışıyor ancak değiştirme kararı aldım. Logitech G703 düşündüm çünkü Logitech makro yazılımı aktif olarak kullanıyorum, çok kolay ve diğer makro yazılımlarına nazaran daha detaylı input girebiliyorum (klavyem de G213). G703 alınır mı? Önerir misiniz yoksa alternatif aynı işlevlere sahip makrolu bir fare öneriniz var mı? Teşekkürler şimdiden.

Yaklaşık 6-7 yıldır G403 kullanıyorum ve memnunum, geçen üstüne kardeşim meyve suyu döktü, içini açıp temizledim hala çalışıyor ancak değiştirme kararı aldım. Logitech G703 düşündüm çünkü Logitech makro yazılımı aktif olarak kullanıyorum, çok kolay ve diğer makro yazılımlarına nazaran daha detaylı input girebiliyorum (klavyem de G213). G703 alınır mı? Önerir misiniz yoksa alternatif aynı işlevlere sahip makrolu bir fare öneriniz var mı? Teşekkürler şimdiden.
Bütçe nedir?

El boyutunuz ve tutuş sekliniz nedir?

El boyutunuz ve tutuş sekliniz nedir?

Attığınız iki mouse arasında ne gibi farklar var hocam?

Palm grip tutuyorum, makro olmazsa olmaz gibi benim için. Input sürelerine kadar ayarlayabileceğim bir yazılımı varsa marka önemsiz. Örnek; image hosted at ImgBB

V6 tercih edebilirsiniz o zaman. Driveri kendim kullanmadığımdan ayarlanabiliyor mu tam emin olamadım. Onu bir kontrol etmem lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı