Kablosuz mouse önerisi

Hocam diğer arkadaşlarında fikirleri önemli tabii ki ama şu an bu bütçedeki en baba mouse RK M3 , R1 vs yanından bile geçemez.
Şekli iyi.
Dokusu iyi.
Ağırlığı iyi.
Performansı iyi.

Sanırım tek başına LIGHTSPEED yok içerisinde. Dongle üzerinden kablo ile bağlanıyor kasaya, problem çıkaracak muhtemelen.
Tekerlek çok "smooth" yapılmış ve bu muhtemelen hızlı bozulup algılamamaya başlayacak.

Bu yorumlar rk M3 hakkında mı öyleyse pek de ciddiye almayacağım çünkü.

Hocam bu mouse sizin “özel” yapım farelerinıza benzemez ya takılmayın siz “özel” yapım mouse bakın.

Hocam sizin “özel” yapım fareler kasaya doğrudan entegre mi oluyor dongle falan bir şeyler yok mu?

Hocam bu mouse sizin “özel” yapım farelerinıza benzemez ya takılmayın siz “özel” yapım mouse bakın.
Aye aye, capt'n, "özel" yapım mouse bakmaya devam ediyorum o halde. Siz de kendi bildiğinizi yapmaya devam edin.

Dongle var da zorunlu olarak kullanmana gerek kalmıyor. Sadece dongle'a güvenince sorun çıkabiliyor bunu söylemek istedim.

Lightspeed tabiiki... Sizin gibi özel olmasa da, en azından düzgün çalışıyor. Şimdi ben "özel" cihazlarımla takılmaya müsadenizle geri dönüyorum. ;3

Do.

Hocam çok merak ettim sizin “özel” yapım fareler kasaya ne ile bağlanıyor yoksa onunda “özel” bir adı mı var.

Dongle dediğiniz küçük uso değil mi oysa zaten bende ondan istiyordum.

Yadaaa bir düşüneyim 2.4GHz'ye farklı bir isim koyunca “özel” mi oluyormuş ya.

Do.

Dongle dediğiniz küçük uso değil mi oysa zaten bende ondan istiyordum.

Hocam Royal Kludge M3 kablosuz dongle ile bağlanıyor zaten onu alın geçin en mantıklı seçenek o kafanızı karıştırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…