9 942266 Zeptopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 47 Çözümler 1 31 Temmuz 2025 #21 focevher dedi: Ha o nedu hocam yoksa sizin özelden kastınız G PRO X'ler olmayasın yoksa. Genişletmek için tıkla... Logitech onu başaramıyor bu konuda şüphe yok.
focevher dedi: Ha o nedu hocam yoksa sizin özelden kastınız G PRO X'ler olmayasın yoksa. Genişletmek için tıkla... Logitech onu başaramıyor bu konuda şüphe yok.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #22 942266 dedi: Logitech onu başaramıyor bu konuda şüphe yok. Genişletmek için tıkla... Hocam mousenizi çok merak ettim düzgünce söyler misiniz rica etsem.
942266 dedi: Logitech onu başaramıyor bu konuda şüphe yok. Genişletmek için tıkla... Hocam mousenizi çok merak ettim düzgünce söyler misiniz rica etsem.
9 942266 Zeptopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 47 Çözümler 1 31 Temmuz 2025 #23 focevher dedi: Yadaaa bir düşüneyim 2.4GHz'ye farklı bir isim koyunca “özel” mi oluyormuş ya. Hocam Royal Kludge M3 kablosuz dongle ile bağlanıyor zaten onu alın geçin en mantıklı seçenek o kafanızı karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Bana karşı sessiz-agresif davranışınızdan memnun değilim ama mouse yeterince iyi ve bunu onaylıyorum.
focevher dedi: Yadaaa bir düşüneyim 2.4GHz'ye farklı bir isim koyunca “özel” mi oluyormuş ya. Hocam Royal Kludge M3 kablosuz dongle ile bağlanıyor zaten onu alın geçin en mantıklı seçenek o kafanızı karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Bana karşı sessiz-agresif davranışınızdan memnun değilim ama mouse yeterince iyi ve bunu onaylıyorum.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #24 942266 dedi: Bana karşı sessiz-agresif davranışınızdan memnun değilim ama mouse yeterince iyi ve bunu onaylıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne agresifliği hocam kırıyosunuz beni rica etsem mousenizin modelini bahşeder misiniz bana.
942266 dedi: Bana karşı sessiz-agresif davranışınızdan memnun değilim ama mouse yeterince iyi ve bunu onaylıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne agresifliği hocam kırıyosunuz beni rica etsem mousenizin modelini bahşeder misiniz bana.
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #25 focevher dedi: Yadaaa bir düşüneyim 2.4GHz'ye farklı bir isim koyunca “özel” mi oluyormuş ya. Hocam Royal Kludge M3 kablosuz dongle ile bağlanıyor zaten onu alın geçin en mantıklı seçenek o kafanızı karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam G305 nasıl dır.
focevher dedi: Yadaaa bir düşüneyim 2.4GHz'ye farklı bir isim koyunca “özel” mi oluyormuş ya. Hocam Royal Kludge M3 kablosuz dongle ile bağlanıyor zaten onu alın geçin en mantıklı seçenek o kafanızı karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam G305 nasıl dır.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #26 LasTSHoT_0 dedi: Hocam G305 nasıl dır. Genişletmek için tıkla... Hiç tavsiye etmem hocam neden Royal Kludge m3ten uzak duruyosunuz.
LasTSHoT_0 dedi: Hocam G305 nasıl dır. Genişletmek için tıkla... Hiç tavsiye etmem hocam neden Royal Kludge m3ten uzak duruyosunuz.
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #27 focevher dedi: Hiç tavsiye etmem hocam neden Royal Kludge m3ten uzak duruyosunuz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece merak ettim zaten şu anda onu almayı planlıyorum.
focevher dedi: Hiç tavsiye etmem hocam neden Royal Kludge m3ten uzak duruyosunuz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece merak ettim zaten şu anda onu almayı planlıyorum.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #28 LasTSHoT_0 dedi: Yok hocam sadece merak ettim zaten şu anda onu almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence daha fazla bakıp kafanızı karıştırmayın zaten 7 saat sonra indirim bitecek hızlı olsanız iyi olur.
LasTSHoT_0 dedi: Yok hocam sadece merak ettim zaten şu anda onu almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence daha fazla bakıp kafanızı karıştırmayın zaten 7 saat sonra indirim bitecek hızlı olsanız iyi olur.
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #29 focevher dedi: Hocam bence daha fazla bakıp kafanızı karıştırmayın zaten 7 saat sonra indirim bitecek hızlı olsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam haftaya alacağım ben mouse yi fiyat çok oynarsa diye bakıyorum.
focevher dedi: Hocam bence daha fazla bakıp kafanızı karıştırmayın zaten 7 saat sonra indirim bitecek hızlı olsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam haftaya alacağım ben mouse yi fiyat çok oynarsa diye bakıyorum.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #30 LasTSHoT_0 dedi: Hocam haftaya alacağım ben mouse yi fiyat çok oynarsa diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu farenin fiyatı çok oynar tahminimce.
LasTSHoT_0 dedi: Hocam haftaya alacağım ben mouse yi fiyat çok oynarsa diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu farenin fiyatı çok oynar tahminimce.