LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #31 focevher dedi: Hocam bu farenin fiyatı çok oynar tahminimce. Genişletmek için tıkla... İndirimdeki fareler galiba sadece Game Booster fareler indirimdeki farelerde bu yok çünkü.
focevher dedi: Hocam bu farenin fiyatı çok oynar tahminimce. Genişletmek için tıkla... İndirimdeki fareler galiba sadece Game Booster fareler indirimdeki farelerde bu yok çünkü.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.797 Makaleler 1 Çözümler 17 31 Temmuz 2025 #32 focevher dedi: Hocam bence daha fazla bakıp kafanızı karıştırmayın zaten 7 saat sonra indirim bitecek hızlı olsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... M3 de nerde indirim var hocam ben göremedim de? Hangi sitede indirim var? LasTSHoT_0 dedi: Hocam haftaya alacağım ben mouse yi fiyat çok oynarsa diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... M3 ü diyorsan oynamaz. Maksimum 50 lira falan artar. O da herhangi bir sorun yaşatmaz.
focevher dedi: Hocam bence daha fazla bakıp kafanızı karıştırmayın zaten 7 saat sonra indirim bitecek hızlı olsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... M3 de nerde indirim var hocam ben göremedim de? Hangi sitede indirim var? LasTSHoT_0 dedi: Hocam haftaya alacağım ben mouse yi fiyat çok oynarsa diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... M3 ü diyorsan oynamaz. Maksimum 50 lira falan artar. O da herhangi bir sorun yaşatmaz.
focevher Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.374 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #33 LasTSHoT_0 dedi: İndirimdeki fareler galiba sadece game booster fareler indirimdeki farelerde bu yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam indirimde gözükmüyor ama bildiğim kadarıyla indirimde indirim başlatıktan sonra falan eklenmiş olabilir.
LasTSHoT_0 dedi: İndirimdeki fareler galiba sadece game booster fareler indirimdeki farelerde bu yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam indirimde gözükmüyor ama bildiğim kadarıyla indirimde indirim başlatıktan sonra falan eklenmiş olabilir.
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #34 Ürün sadece Sinerji'de var şu an bence de çok oynamaz oynarsa başka modellere bakacağım. focevher dedi: Hocam indirimde gözükmüyor ama bildiğim kadarıyla indirimde indirim başlatıktan sonra falan eklenmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sadece belirli markaların ürünleri var Gigabyte'nin ekran kartları gibi.
Ürün sadece Sinerji'de var şu an bence de çok oynamaz oynarsa başka modellere bakacağım. focevher dedi: Hocam indirimde gözükmüyor ama bildiğim kadarıyla indirimde indirim başlatıktan sonra falan eklenmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sadece belirli markaların ürünleri var Gigabyte'nin ekran kartları gibi.