A AlpayGktn Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Kablosuz mouse kullanıyorum internette takılırken gayet güzel ama oyunlarda takılma yapıyor, kabloyu takınca düzeliyor sebebi ne olabilir? (Rampage xpike) Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2023
Kablosuz mouse kullanıyorum internette takılırken gayet güzel ama oyunlarda takılma yapıyor, kabloyu takınca düzeliyor sebebi ne olabilir? (Rampage xpike)
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 8 Haziran 2023 #2 Aynı fareyi bende kullanmıştım bende de oluyordu bazen, muhtemelen kronik sorun. Rampage marka fareleri tercih etmeyin.
Aynı fareyi bende kullanmıştım bende de oluyordu bazen, muhtemelen kronik sorun. Rampage marka fareleri tercih etmeyin.
M MgamerXX Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 262364 dedi: Aynı fareyi bende kullanmıştım bende de oluyordu bazen, muhtemelen kronik sorun. Rampage marka fareleri tercih etmeyin. Genişletmek için tıkla... Rampage klavyeyi de yapamıyor fareyi de, tek iyi yaptığı şey mikrofonlu-mikrofonsuz kulaklık.
262364 dedi: Aynı fareyi bende kullanmıştım bende de oluyordu bazen, muhtemelen kronik sorun. Rampage marka fareleri tercih etmeyin. Genişletmek için tıkla... Rampage klavyeyi de yapamıyor fareyi de, tek iyi yaptığı şey mikrofonlu-mikrofonsuz kulaklık.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #4 MgamerXX dedi: Rampage klavyeyi de yapamıyor fareyi de, tek iyi yaptığı şey mikrofonlu-mikrofonsuz kulaklık. Genişletmek için tıkla... Rampage yapmıyor ki bir şey. Hepsi marka basılan ürünler.
MgamerXX dedi: Rampage klavyeyi de yapamıyor fareyi de, tek iyi yaptığı şey mikrofonlu-mikrofonsuz kulaklık. Genişletmek için tıkla... Rampage yapmıyor ki bir şey. Hepsi marka basılan ürünler.