Kablosuz mouse takılıyor

Makoto Itou

Hectopat
Makaleler
1
ASUS WT425M kablosuz mouse kullanıyorum oyun oynarken falan takılmalar oluyor. İnternette araştırdım, modemin Wi-Fi sinyalinin karışmasından olabileceği gibi sıkıntılar olduğunu öğrendim. Önceden sıkıntı yoktu modemi yanıma taşıdıktan sonra olmaya başladı. Acaba bunu nasıl önlerim? Başka bir oda da uzak mesafeden denedim sıkıntı yaşamıyorum.(Pilleri değiştirdim en kaliteli olanlardan kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Salladığınızda ses geliyor mu ?
Lazer düzgün gözüküyor mu?
Lazerin masaya yansımasını sağlayan ve ayna görevi gören parça yerinden oynuyor olabilir.

Salladığınızda ses geliyor mu ?
Lazer düzgün gözüküyor mu?
Lazerin masaya yansımasını sağlayan ve ayna görevi gören parça yerinden oynuyor olabilir.
Ses yok, lazer düzgün gözüküyor, kaliteli bir mouse pad kullanıyorum. Merak ettiğim şey modem sinyalinden etkileniyor mu yada telefon sinyalleri falan?

Yıllarca mouse ve modem yan yana da kullandım ama hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım.

Steelseries kulaklık kullanıyorsanız "SS Audio Driver" böyle bir sorun ortaya çıkarabiliyormuş. Ayrıca takılmalar mouse sebepli değil de sisteminiz yüzünden olabilir mi?

SteelSeries kulaklık kullanıyorsanız "SS Audio Driver" böyle bir sorun ortaya çıkarabiliyormuş. Ayrıca takılmalar mouse sebepli değil de sisteminiz yüzünden olabilir mi?

JBL T450BT Bluetooth kulaklık kullanıyorum aynı sorun ondan olabilir mi?

JBL T450BT Bluetooth kulaklık kullanıyorum aynı sorun ondan olabilir mi?
Sanmıyorum. Sadece oyun oynarken oluyorsa ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Sisteminizi zorlayan bir oyunsa bu tarz durumların olması normal. Isı seviyesi yüksekse tozlu bir ortamsa aynı durum olabilir. Anlık olarak "fps drop" yaşıyor olabilirsiniz. Bu da size fareniz takılıyormuş gibi hissettirebilir. Yine de mouse kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız ıslak mendille optiği sildikten sonra kurulayıp deneyebilirsiniz. Belki de göremediğiniz bir toz parçası vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…