Kablosuz mouse takılıyor

Sanmıyorum. Sadece oyun oynarken oluyorsa ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Sisteminizi zorlayan bir oyunsa bu tarz durumların olması normal. Isı seviyesi yüksekse tozlu bir ortamsa aynı durum olabilir. Anlık olarak "fps drop" yaşıyor olabilirsiniz. Bu da size fareniz takılıyormuş gibi hissettirebilir. Yine de mouse kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız ıslak mendille optiği sildikten sonra kurulayıp deneyebilirsiniz. Belki de göremediğiniz bir toz parçası vardır.
Tüm driverlar güncel fps'te düşme yaşamıyorum, dropta yok biraz ısınma var oda uzun süredir temizlemediğim için, temizledikten sonra dönüş yapacağım.
 
ASUS WT425M kablosuz mouse kullanıyorum oyun oynarken falan takılmalar oluyor. İnternette araştırdım, modemin Wi-Fi sinyalinin karışmasından olabileceği gibi sıkıntılar olduğunu öğrendim. Önceden sıkıntı yoktu modemi yanıma taşıdıktan sonra olmaya başladı. Acaba bunu nasıl önlerim? Başka bir oda da uzak mesafeden denedim sıkıntı yaşamıyorum.(Pilleri değiştirdim en kaliteli olanlardan kullanıyorum)

Aynı şekilde birkaç aydır bu durumdan bende müzdariptim PC kaç kere formatladığımı bile bilmiyorum Valorant oynuyordum 165 FPS'lerde geziyordum monitörüm 240Hz dedim input lag yiyoum herhalde G-Sync falan acıp kapattım kaç kere en sonunda işlemciyi yükselttim yine aynı durum ile karşılatım sonra sorunun mouse kaynaklı oldugu anladım kablolu mouse ile bir problem olmuyor idi modemi taşıdım düzeldi sahdkjasdhsa eywlh be kanka inşallah bir daha olmaz g 305 kullanıyorum mouse olarak
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı