Kablosuz mouse taktıktan sonra internet düşüşü

Askan0109

Hectopat
Daha fazla  
Yeni mouse aldım Razer DeathAdder V2 Pro kablosuz mouse 2.4 GHz USB adaptörü ile bağlandım bağlandıktan önce internet hız testinde 53Mbps civarinda internet alırken fareyi taktıktan sonra 3 ila 5 Mbps arasına düştü internette okumuştum hız düşürür diye fakat alıcı ile bağlanılırsa bir sorun olmaz diyorlardı ama oldu modemim 2.4GHz mouse alış verişi de 2.4GHz frekans çakışması mı oluyor ondan mı düşüş yaşadım bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Not: Ethernet ile bağlanıyorum kablolu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa sizden duyuyorum benim de internetim 2.4GHz, aynı fareyi kullanıyorum ama bende azalış falan olmuyor.

Hatta artış bile olmus

Ethernet ile bağlanıyorsanız böyle bir şey söz konusu değil, o çakışma problemi 2.4 GHz Wi-Fi bağlantısında oluyor.

Bende razer naga pro aldım 2.4ghz olduğu için netmaster kablonet modemimin hızını 2mbit e düşürdü ve nasıl çözeceğimi bulamıyorum

Dediğiniz gibi frekans çakışması oluyor olmalı. Telefonlarda da aynı durum geçerli. 5 Ghz desteği yok mu bilgisayarınızda?

Bende razer naga pro aldım 2.4ghz olduğu için netmaster kablonet modemimin hızını 2mbit e düşürdü ve nasıl çözeceğimi bulamıyorum
bendeki problem şuan yok konudan birkaç gün sürmedi bile düzeldi sanırsam o an internetten kaynaklıydı şuan bilgisayarda sorunsuz şekilde kullanıyorum aynı keza telefon internetleride o şekilde hatta üstüne kablosuz kulaklık bile ekledim hala internet stabil durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…