Kablosuz mouse ve kulaklık önerisi

Daha fazla  
Tüm donanımlar kablolu olduğu için artık bir yerde zorlamaya başladı. Artık tüm donanımları kablosuz olarak değiştirmek istiyorum. Şu anlık sadece kulaklık, mouse ve mouse pad almayı düşünüyorum. Klavyeyi en sona bıraktım, başka zaman alacağım onu da.

Mouse olarak; Wraith ATK Dragonfly A9 düşünüyorum. MOUSE
Mouse pad olarak; Wraith spirit of aim Speed versiyonunu düşünüyorum. MOUSEPAD
Kulaklık olarak; Havit Gamenote Fuxi-h7. KULAKLIK
Donanımlar için belirlediğim fiyatlar aşağı yukarı attığım ürünlerin fiyatlarıyla aynı. Kullanacağım ürünleri genel olarak beyaz renkte almayı tercih ediyorum.

Mouse konusunda emin değilim, attığım modeli önermeyen kişilerin yorumunu okudum ve aynı markanın VXE R1 Pro modelini önerdiler. Ona da o kadar para vermek istemediğim için alırsam eğer o modelin R1 SE+ olanını alabilirim.

Mouse pad olarak da attığım modeli alacağım çok yüksek ihtimalle. Çünkü neredeyse herkes tarafından önerilen bir ürün, forumlarda daha önce açılan konularını okumuştum ürün hakkında.

Kulaklık için de aynısını diyebilirim ama yine de fikirlerinizi merak ediyorum. Ben fiyatından ve görünüşünden dolayı almayı düşünüyorum. Yine de bu fiyat bandında önereceğiniz farklı bir kulaklık varsa öğrenmek isterim.

Bütçe belirtin.

Aula SC680 daha mantıklı mouse için. Bütçenizi zorlayıp kulaklık için Fifine H9 alabilirseniz çok iyi olur.

Mouse güzele benziyor ama kulaklık kablolu olduğu için almak istemiyorum açıkçası. Aktif olarak Arctis Nova 1 kullanıyorum ve memnunum. Kablosuza geçmek istediğim için farklı kulaklıklara bakıyorum.

Mouse güzele benziyor ama kulaklık kablolu olduğu için almak istemiyorum açıkçası. Aktif olarak Arctis Nova 1 kullanıyorum ve memnunum. Kablosuza geçmek istediğim için farklı kulaklıklara bakıyorum.

Bütçede iyi diyebileceğimiz kaliteli kablosuz kulaklık yok. Yanlış hatırlamıyorsam Fuxi serisi de sorunluydu.

Mouse pad dışında başarılı ürün yaptıklarını düşünmüyorum. Kablosuz geçmek istemeniz güzel ama kaliteli olmadıktan sonra kablolu kulaklığı aratır, ondan emin olun.

Kablosuz olarak önerebileceğiniz kulaklık modelleri nedir? En azından fiyatları hakkında bilgim olsun.

Kablosuz olarak önerebileceğiniz kulaklık modelleri nedir? En azından fiyatları hakkında bilgim olsun.

JBL Quantum ya da MCHOSE V9 Pro en alınabilirler sanırım şu anda. Kulaklığınız varmış zaten. Bence kulaklık için ayırdığınız bütçeyi, mouse bütçesine ekleyip daha iyi bir ürün almak da mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…