Kablosuz oyuncu faresi önerisi

Emir50

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte A320M-H.İşlemci:Ryzen 5 5600.Ekran kartı:Asus Tuf Gaming GTX1650.Ram:G.skıll 3200mhz 8x2.Güç kaynağı:Sharkoon SHP650 V2 650 W
Meslek
Öğrenci
Kablosuz bir mouse almak istiyorum şu an SteelSeries Rival 3 ile Logitech G305 arasında kaldım. 2 mouse da iyi diyorlar ama bağlantı sorunları falan yaparlar mı diye düşünüyorum hangisini almamı önerirsiniz?(DPI benim için önemli değil şu anki mouse mu 800 DPI da kullanıyorum).

@İkseroo bütçe maksimum 1k, Corsair Katar Pro Wireless'e baktım ama ona da çok küçük diyorlar.

Bütçe yok mu? Kablosuz mouse çokça var.
Rival 3 Wireless ve G305'ten bahsediyor, ikisi de 1000 civarında.

Hiçbiri.

@İkseroo 1200'e belki çıkabilirim.

@İkseroo 1200'e belki çıkabilirim.
Çıkarsan bunu al. Yeni geldi zaten.

@İkseroo cevabın için çok teşekkür ederim.

@550519 cevabın için çok teşekkür ederim.

@İkseroo hocam M3 modeline baktım ama ürün bataryalı disbiritör fitma ise 2 yıl garanti veriyor bataryanın ömrü kaç senede biter bir de mesela 3. yıldabataryanın ömrü bitti diyelim ben bunu firmaya gönderdiğim zaman batarya değişimi yaparlar mı? Bir de 60 gram çok hafif gelir mi?

Son düzenleme:

@İkseroo hocam M3 modeline baktım ama ürün bataryalı disbiritör fitma ise 2 yıl garanti veriyor bataryanın ömrü kaç senede biter bir de mesela 3. yıldabataryanın ömrü bitti diyelim ben bunu firmaya gönderdiğim zaman batarya değişimi yaparlar mı?
Yaparlar merak etmeyin. Ömrü eğer hor kullanmazsanız 5-6 yıl denenebilir.

@İkseroo hocam M3 modeline baktım ama ürün bataryalı disbiritör fitma ise 2 yıl garanti veriyor bataryanın ömrü kaç senede biter bir de mesela 3. yıldabataryanın ömrü bitti diyelim ben bunu firmaya gönderdiğim zaman batarya değişimi yaparlar mı?
Batarya ömrünün kaç sene içinde biteceğini bilemem. 2 yıl içinde bozulur veya biter ise, değişim vesaire yaparlar diye düşünüyorum. M3 bende almayı düşünüyorum bakalım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı