Kablosuz oyuncu faresi önerisi

Bana kalırsa Omron mekanikler hissiyat olarak en zayıf olanları. Ben daha çok huano veya TTC tercih ederim ama ilk seçimim Huano olur.

Bana kalırsa Omron mekanikler hissiyat olarak en zayıf olanları. Ben daha çok huano veya TTC tercih ederim ama ilk seçimim Huano olur.
En iyisi hibrit optikler vallahi. Logitech’in Pro Superlight V2’sinde kullandığı gibi hissiyatları mekanik gibi olan optik switch’ler.
Optik switch’lerin artısı ömürleri daha uzun mekaniğe göre.
Tabii daha fazla mouse incelediğiniz için daha çok biliyorsunuzdur.

Sırf ondan Raesha Optik tercih ediyorum. Optikler arasında en ağır ve hissiyatlı olanları. İnsanlar hafif olmasını istedikleri için Raesha gömüyorlar ama Mekanik hissiyatını seviyorsan Raesha ve Omron optikler fena değil. Orada da TTC Gold optikleri beğenmiyorum mesela. Basmadan önce baskı verdiğimi hissedemiyorum fareye o Click üzerindeki ağırlığı hissedemiyorum sert ama hissiyatsız.

TTC Gold hissiyatından dolayı inanılmaz eleştiriliyor, ben geri bildirimi sevdiğim için Mekanik severim ve Huano bence mekanik işini yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…