Kablosuz oyuncu kulaklığı vs Kablolu

603484

Decapat
Oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat kablolu ve kablosuz arasında kaldım. Kablosuz mouse (2.4GHz) ve Bluetooth klavye kullanıyorum. Bundan ötürü kablosuz kulaklık da alırsam sinyaller çakışır ve seste kopmalar yaşanır diye tahmin ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca önerdiğiniz modelleri de yazarsanız sevinirim.

Radyolu kulaklık alsanız (ki piyasada neredeyse kalmadı olanlar da TV kulaklığı olarak geçiyor.) çakışma olurdu. Bütçe belirtirseniz daha rahat öneride bulunabiliriz.
Kablosuzların artısı rahatlık, kabloluların artısı şarj vs. derdi olmaması ve aynı bütçeye daha kaliteli ürün alma şansı.

Bluetooth kulaklıklar da çakışma veya parazit yapabiliyor eğer odada 2.4 GHz Wi-Fi falan var ise.

Ben olsam kablolu alırdım. Kaliteli kablolular giriş seviyesi kablosuzlarla aynı fiyatta.

Bütçem maksimum 2K gibi. Önceliğim rahat olması. Normalde Bluetooth kulaklık bağlıyorum ama ses çok fazla parazitleniyor sinyallerden ötürü.

Bluetooth kulaklıklar da çakışma veya parazit yapabiliyor eğer odada 2.4 GHz Wi-Fi falan var ise.

Ben olsam kablolu alırdım. Kaliteli kablolular giriş seviyesi kablosuzlarla aynı fiyatta.

2K bütçe için ne önerirsin. Rahat olmasını istiyorum. Kablosunda kontrol kutusu olanlar rahat değil gibi mesela.

Hyperx Cloud Core Wireless almanızı öneririm. Çakışma yapmaz usb ile birlikte geliyor bir nevi usb bluetooth işlevi görüyor. Şu an bunu kullanıyorum ve gayet rahat.

Bluetooth olarak Razer opus X öneririm. Elimde var memnunum gayet.

Bluetooth alamıyorum maalsef. 2 farklı Bluetooth kulaklık kullanıyorum ikisinde de ses kopuyor sinyallerden dolayı. Dongle ile kullanılan Razer Barracuda X düşünüyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…