Arkadaşlar bir mouse alacağım ama dolanmasın diye kablosuz alacağım (iyi bir mouse ise kablolu da tavsiye edebilirsiniz) genellikle Minecraft ve FPS oyunları da oynuyorum önerileriniz var ise yazarsanız sevinirim.(70 gram aşağısında olursa sevinirim) (model o yu değerlendirmeye aldım kullanan varsa görüşlerini yazarsa sevinirim)
En ucuz Corsair Harpoon RGB CH-9311011-EU Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Harpoon RGB CH-9311011-EU Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 662,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.644,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.598,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Rival 650 kauçuk kısımlarda kronik sorun var önermiyorum. Sizin başınıza gelmedi diye öyle bir sorun yok değil, bu şekilde bir savunma yapmazsanız sevinirim, herkesin bildiği bir şey çünkü.
Basilisk X Hyperspeed iyidir. Benzer bütçede Logitech G305 olabilir.
Arkadaşlar bir mouse alacağım ama dolanmasın diye kablosuz alacağım (iyi bir mouse ise kablolu da tavsiye edebilirsiniz) genellikle Minecraft ve FPS oyunları da oynuyorum önerileriniz var ise yazarsanız sevinirim.(70 gram aşağısında olursa sevinirim) (model o yu değerlendirmeye aldım kullanan varsa görüşlerini yazarsa sevinirim)
En ucuz Corsair Harpoon RGB CH-9311011-EU Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Harpoon RGB CH-9311011-EU Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 662,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!