Kablosuz oyuncu mouse önerisi

97FuTMaxi97

Picopat
Daha fazla  
Merhabah arkadaşlar, kablosuz mouse almayı düşünüyorum fakat anlamadığım bir konu var, şarjlı ve pilli arasındaki avantajlar ve dejavantajlar nedir? Bir de önereceğiniz kablosuz mouseler var mı? Benim aklımda 2 tane mouse var, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sarjlı fareler her zaman daha hafifdir pilli olanlar daha ağır olur ama sarjlı olanları sarjı azalınca sarja takırıyorsun temel fark budur. Tam bütçen nedir söyler misin?

DeathAdder V3 Pro ile Viper Pro farkı nedir? Pilli olmasının avantajı 2 sn de değiştirebiliyorsun ama pil masrafı olur.

Sarjlı fareler her zaman daha hafifdir pilli olanlar daha ağır olur ama sarjlı olanları sarjı azalınca sarja takırıyorsun temel fark budur. Tam bütçen nedir söyler misin?

4 6K arası gibi düşünüyorum şarjlı olması benim için daha iyi olur.

Şarja takıp kullanabiliyor muyuz? yoksa şarj ederken bir kenarda mı durması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…