Kablosuz Oyuncu Mouse ve Klavye Tavsiyesi

Dusk06

Decipat
Yer
Ankara | Türkiye
Daha fazla  
Selamlar.

Kibar, kaliteli, kablosuz ve yaklaşık 1000-2000 arası bir bütçe ile alacağım. Bütçe her ikisi için ayrı bu arada. Yani 2000-4000 arası toplu bütçe diyebiliriz.

Ben logitech g305 lightspeed ve Aula F87 pro kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Klavye %85, farede sade ve şık bana göre.
Tabi fiyat olarak ikiside 2200 gibi birşey olması lazım.

Aula F87 pro'nun keycapsleri şeffaf olmadığından yazıları yanmıyor sadece, onun dışında bir sorun yok.

Ben logitech g305 lightspeed ve Aula F87 pro kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Klavye %85, farede sade ve şık bana göre.
Tabi fiyat olarak ikiside 2200 gibi birşey olması lazım.

Aula F87 pro'nun keycapsleri şeffaf olmadığından yazıları yanmıyor sadece, onun dışında bir sorun yok.
Hocam aklımdan o mouse geçiyordu aslında ve MSI bir mouse vardı linkini buraya bırakıyorum. Mouse
Klavye gayet şık ancak gördüğüm kadarıyla noktalı harfler yok. Bu benim içinde çok önemli.

Palm: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
Claw: Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Helios hoşuma gitti hocam uzun kullanımda iyidir değil mi? Gayet sade ve şık görünüyor.

Son düzenleme:
Hocam aklımdan o mouse geçiyordu aslında ve MSI bir mouse vardı linkini buraya bırakıyorum. Mouse
Klavye gayet şık ancak gördüğüm kadarıyla noktalı harfler yok. Bu benim içinde çok önemli.

Helios hoşuma gitti hocam uzun kullanımda iyidir değil mi? Gayet sade ve şık görünüyor.
Evet hocam claw kullanıyorsanız zaten bu bütçede başka bir muadili yok. Tutuş biçiminize göre tercih edebilirsiniz attıklarımdan.

Noktalı harflerden kastın bunlarsa(ç,i,ş,ğ,ü,ö) tuşun sağ altında orta boyutta var.

Evet hocam claw kullanıyorsanız zaten bu bütçede başka bir muadili yok. Tutuş biçiminize göre tercih edebilirsiniz attıklarımdan.
Hocam Helios 2 PRO mouse geldi, yazılımını da kurdum gayet hafif, sade ve güzel bir mouse teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı