Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 497 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #11 Mirza Kaplan dedi: PS tuşuna basılı tutuyor musun? Ayarlar üzerinden de yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Basılı tuttum açılmadı kaç defa. Ayarlar üzerinden nereden açılıyor menü?
Mirza Kaplan dedi: PS tuşuna basılı tutuyor musun? Ayarlar üzerinden de yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Basılı tuttum açılmadı kaç defa. Ayarlar üzerinden nereden açılıyor menü?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 3 Haziran 2023 #12 Cenker1 dedi: Basılı tuttum açılmadı kaç defa. Ayarlar üzerinden nereden açılıyor menü? Genişletmek için tıkla... Kontrolcü ayarları vardı sanırsam.
Cenker1 dedi: Basılı tuttum açılmadı kaç defa. Ayarlar üzerinden nereden açılıyor menü? Genişletmek için tıkla... Kontrolcü ayarları vardı sanırsam.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 497 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #13 Mirza Kaplan dedi: Kontrolcü ayarları vardı sanırsam. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar göremedim.
Mirza Kaplan dedi: Kontrolcü ayarları vardı sanırsam. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar göremedim.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 3 Haziran 2023 #14 Cenker1 dedi: Öyle bir ayar göremedim. Genişletmek için tıkla... O zaman ben yanlış hatırladım. Kabloyu çıkartmayı denedin mi kontrolcüden?
Cenker1 dedi: Öyle bir ayar göremedim. Genişletmek için tıkla... O zaman ben yanlış hatırladım. Kabloyu çıkartmayı denedin mi kontrolcüden?
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 497 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #15 Mirza Kaplan dedi: O zaman ben yanlış hatırladım. Kabloyu çıkartmayı denedin mi kontrolcüden? Genişletmek için tıkla... Evet hala aynı yavaş yavaş yanıp sönüyo.
Mirza Kaplan dedi: O zaman ben yanlış hatırladım. Kabloyu çıkartmayı denedin mi kontrolcüden? Genişletmek için tıkla... Evet hala aynı yavaş yavaş yanıp sönüyo.