Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 847 Çözümler 14 6 Haziran 2022 #11 Edin Dzekoo dedi: Amazondan almak sorun çıkartır mı(prime üyeliğim var) n11 den buldum aynısı herhalde bi bakarsanız sevinirim N11.com sitesine yönlendiriliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Amazon'dan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Edin Dzekoo dedi: Amazondan almak sorun çıkartır mı(prime üyeliğim var) n11 den buldum aynısı herhalde bi bakarsanız sevinirim N11.com sitesine yönlendiriliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Amazon'dan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 6 Haziran 2022 #12 Amazon daha iyidir hocam. Edin Dzekoo dedi: Amazon'dan almak sorun çıkartır mı(Prime üyeliğim var) N11'den buldum aynısı herhalde bir bakarsanız sevinirim N11.com sitesine yönlendiriliyorsunuz Genişletmek için tıkla...
Amazon daha iyidir hocam. Edin Dzekoo dedi: Amazon'dan almak sorun çıkartır mı(Prime üyeliğim var) N11'den buldum aynısı herhalde bir bakarsanız sevinirim N11.com sitesine yönlendiriliyorsunuz Genişletmek için tıkla...
TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #13 Edin Dzekoo dedi: Anakartımda Bluetooth desteği yok ne yapmam lazim. Genişletmek için tıkla... Hocam DS4Windows indirin artık PS5 kumandasını da destekliyor (adına aldanmayın 5'i de destekliyor) kablolu bağlayın o da oluyor.
Edin Dzekoo dedi: Anakartımda Bluetooth desteği yok ne yapmam lazim. Genişletmek için tıkla... Hocam DS4Windows indirin artık PS5 kumandasını da destekliyor (adına aldanmayın 5'i de destekliyor) kablolu bağlayın o da oluyor.
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 6 Haziran 2022 #14 TR_Nerox dedi: Hocam DS4Windows indirin artık PS5 kumandasını da destekliyor (adına aldanmayın 5'i de destekliyor) kablolu bağlayın o da oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani bir adaptor almama gerek yok değil mi cihazıma Bluetooth yok.
TR_Nerox dedi: Hocam DS4Windows indirin artık PS5 kumandasını da destekliyor (adına aldanmayın 5'i de destekliyor) kablolu bağlayın o da oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani bir adaptor almama gerek yok değil mi cihazıma Bluetooth yok.
TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #15 Edin Dzekoo dedi: Yani bir adaptor almama gerek yok değil mi cihazıma Bluetooth yok. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam eskiden bende de Bluetooth yoktu.tak uygulamayı çalıştır de start var bas ve oyna.
Edin Dzekoo dedi: Yani bir adaptor almama gerek yok değil mi cihazıma Bluetooth yok. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam eskiden bende de Bluetooth yoktu.tak uygulamayı çalıştır de start var bas ve oyna.