Kablosuz router ile ping olur mu?

Emirhan_63

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar evdeki modemin yeri ile odam uzak kaldigi icin kablo cekemiyorum. Kablosuz router alip PC'den Ethernet cekersem ping veya internet hizi konusunda sorun ceker miyim oyun oynayan birisiyim ne önerirsiniz ne yapabilirim yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar evdeki modemin yeri ile odam uzak kaldigi icin kablo cekemiyorum. Kablosuz router alip PC'den Ethernet cekersem ping veya internet hizi konusunda sorun ceker miyim oyun oynayan birisiyim ne önerirsiniz ne yapabilirim yardimci olur musunuz?
Router ile modem arasında kablosuz bağlantı kuracağın için ping kesinlikle yüksek olacaktır. Her zaman en sağlıklı bağlantı kablo ile olur. Odana en yakın modemi kurabileceğin yer ile odan arasında kaç metre mesafe var belirtirsen fikir verebilirim. Ethernet kablosunda da 20 metreden sonra performans düşüşü görülebilir. Tavsiyem kaliteli bir kablo kullanman.

Router ile modem arasında kablosuz bağlantı kuracağın için ping kesinlikle yüksek olacaktır. Her zaman en sağlıklı bağlantı kablo ile olur. Odana en yakın modemi kurabileceğin yer ile odan arasında kaç metre mesafe var belirtirsen fikir verebilirim. Ethernet kablosunda da 20 metreden sonra performans düşüşü görülebilir. Tavsiyem kal

Router ile modem arasında kablosuz bağlantı kuracağın için ping kesinlikle yüksek olacaktır. Her zaman en sağlıklı bağlantı kablo ile olur. Odana en yakın modemi kurabileceğin yer ile odan arasında kaç metre mesafe var belirtirsen fikir verebilirim. Ethernet kablosunda da 20 metreden sonra performans düşüşü görülebilir. Tavsiyem kaliteli bir kablo kullanman.
yorumun icin eyvallah abi oncelikle modemle odam arasi tahmini 12-15 metre vardir fakat ben direkt pc den modeme kablo cekmek istemiyorum onun disindaki en saglikli yontemi ariyorum hizimi fazla dusurmiyicek ve oyun oynarken bana sorun yaratmayacak bunun hakkinda bilgin varsa ve yardimci olursan iyi olur

illaki kablosuz bağlanmak istiyorum diyosan iç mekan için tasarlanmış bi router alıp bağlanıp kullanabilirsin tabiki. router alırken kullandığın altyapıyı, kullandığın modemi ve aldığın hizmetin maksimum kalitesini bilmende fayda var. ama dediğim gibi kablosuz bağlantıda ping kaçınılmazdır. Heleki bant genişliğini kullanan başka cihazlar varsa. rekabetçi oyun oynuyorsan zaten kablosuz bağlantı ile kablolu bağlantı arasındaki farkı çok çabuk görebilirsin. Kablosuz bağlantı ile oyun oynanmaz demiyorum. Ama kullanabileceğim kablolu bağlantı varken kesinlikle tercih etmem. ilk önceliğin oyunsa kablolu bağlantı kurmaya bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı