Çözüldü Kablosuz şarj zararlı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eldrithc

Hectopat
Çözüm
Yok hocam, bir zararı yok merak etmeyin. Manyetizması bozuk olacak dandik bir marka vs. olmadığı sürece kablosuz şarj işleminin kendisinin herhangi bir zararı yok.
Yok hocam, bir zararı yok merak etmeyin. Manyetizması bozuk olacak dandik bir marka vs. olmadığı sürece kablosuz şarj işleminin kendisinin herhangi bir zararı yok.
Bugün bir video gördüm de iPhone'u bozulmustu bir adamın kablosuz şarj cihazı kullandıktan 2 hafta sonra, arkadaş da kablosuz şarj çok isindiriyor bataryayı demişti. Ondan killandim biraz umarım dediğiniz gibidir.

Bugün bir video gördüm de iPhone'u bozulmustu bir adamın kablosuz şarj cihazı kullandıktan 2 hafta sonra, arkadaş da kablosuz şarj çok isindiriyor bataryayı demişti. Ondan killandim biraz umarım dediğiniz gibidir.
Merak etmeyin hocam, o mantıkla birçok sorunla birçok işlem arasında bağlantı kurulablir. Dediğim gibi kaliteli, düzgün bir üründe bir sorun yok. Ayrıyeten iki güneş görünce bile ısınıp kendisini soğutmak için kapatan, güç kısan iPhone aynı ısınma önlemini şarj için de fazlasıyla almıştır zaten.

Bugün bir video gördüm de IPhone'u bozulmustu bir adamın kablosuz şarj cihazı kullandıktan 2 hafta sonra, arkadaş da kablosuz şarj çok isindiriyor bataryayı demişti. Ondan killandim biraz umarım dediğiniz gibidir.

Yok hocam hiçbir problem yaratmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı