Hamdi Gökgüll
Megapat
Daha fazla
ASUS ROG Falchion NX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Kablosuz TKL Gaming Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ASUS ROG Falchion NX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Kablosuz TKL Gaming Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ASUS ROG Falchion NX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Kablosuz TKL Gaming Klavye özelliklerini incele, 3.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe RGB Mekanik Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe RGB Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Logitech G915 TKL 920-009537 ABD Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G915 TKL 920-009537 ABD Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G915 TKL 920-009537 ABD Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.694,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Logitech G913 TKL Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G913 TKL Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G913 TKL Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.519,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kablosuz, TKL, şarj edilebilen, mekanik, mümkünse blue Switch olmayan yani daha az ses çıkaran bir klavye arıyorum. Yukarıda belirttiğim modeller haricinde Custom klavyelere de açığım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Logitech g915 alırdım ben senin yerinde olsam ama asus rogda bakılabilir.ASUS ROG Falchion NX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Kablosuz TKL Gaming Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ASUS ROG Falchion NX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Kablosuz TKL Gaming Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ASUS ROG Falchion NX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Kablosuz TKL Gaming Klavye özelliklerini incele, 3.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe RGB Mekanik Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe RGB Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Logitech G915 TKL 920-009537 ABD Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G915 TKL 920-009537 ABD Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G915 TKL 920-009537 ABD Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.694,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Logitech G913 TKL Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G913 TKL Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G913 TKL Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.519,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kablosuz, TKL, şarj edilebilen, mekanik, mümkünse blue Switch olmayan yani daha az ses çıkaran bir klavye arıyorum. Yukarıda belirttiğim modeller haricinde Custom klavyelere de açığım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar hocam tavsiye için teşekkürler. Bu konular hakkında bilgin olduğunu düşünerek sana bir şey sormak istiyorum. Klavyeler burdaki klavyeler sence fiyatlarını hakediyormu veya burdan önerebileceğin bir klavye var mı?Custom için;Havit Gamenote Kb884l Rgb Mekanik Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote Kb884l Rgb Mekanik Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ZUOYA GMK67 özelleÅtirilmiÅ Mekanik klavye kiti çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Bluetooth 2.4G Kablosuz RGB Arkadan Aydınlatmalı Conta Yapısı klavye 3-mod - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Akko V3 pro Krem Sarı Anahtar 5 Pimli 50gf MX Mekanik Klavye ile Uyumlu Toz Geçirmez Köklü DoÄrusal Anahtar (45 adet) - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Aklına takılan soruları sorabilirsin.Gri degrade Keycaps üst/yan kazınmıŠPBT malzeme boya süblimasyon mekanik klavye Keycaps için 125 tuÅları kiraz profil - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu firmanın sattığı ürünler kalteli ona lafım yok fakat bi yerden sonra artık marka kendi parasını, yani firması ile isim yaptığı için fiyat arttırdığını düşünüyorum. Örneğin Rog serisi bir klavyede TFT lcd ekran olunca en az 5000 liraya satarlarken, benim attığım Gamenot klavyede de var fakat 1800 lira. Ürünler güzel attığınız linkte bulunan fakat fiyatları tartışılır. Tabii arkadaşta kar etmek zorunda ona bir lafım yok. Arkadaş kazık satmıyor ama yurtdışında şu an bu klavyeler 200 ile 500 lira arası daha pahalıya bulunuyor. Muhtemelen arkadaş dolar daha düşük bi seviyede iken bu ürünleri aldığı için daha uyguna satıyor. Aliexpress vb yerler anlık kura göre satıyor. Ama benzer özellikte klavyeler 2000 lirayada bulunur, bulunmaz değil. Çok kafa karıştırıcı anlatmadım umarım.Selamlar hocam tavsiye için teşekkürler. Bu konular hakkında bilgin olduğunu düşünerek sana bir şey sormak istiyorum. Klavyeler burdaki klavyeler sence fiyatlarını hakediyormu veya burdan önerebileceğin bir klavye var mı?
Custom klavyeler yazılımsal olarak marka klavyeler kadar iyi değiller. Sizce custom kablosuz almak mı yoksa x marka kablosuz bir klavye almak mı daha mantıklı acaba ?Bu firmanın sattığı ürünler kalteli ona lafım yok fakat bi yerden sonra artık marka kendi parasını, yani firması ile isim yaptığı için fiyat arttırdığını düşünüyorum. Örneğin Rog serisi bir klavyede TFT lcd ekran olunca en az 5000 liraya satarlarken, benim attığım Gamenot klavyede de var fakat 1800 lira. Ürünler güzel attığınız linkte bulunan fakat fiyatları tartışılır. Tabii arkadaşta kar etmek zorunda ona bir lafım yok. Arkadaş kazık satmıyor ama yurtdışında şu an bu klavyeler 200 ile 500 lira arası daha pahalıya bulunuyor. Muhtemelen arkadaş dolar daha düşük bi seviyede iken bu ürünleri aldığı için daha uyguna satıyor. Aliexpress vb yerler anlık kura göre satıyor. Ama benzer özellikte klavyeler 2000 lirayada bulunur, bulunmaz değil. Çok kafa karıştırıcı anlatmadım umarım.
Hocam bu bir klavye yazılım üzerinden ne kadar şey kontrol edilbiliniyor ki önemli olsun. Zaten herşeyi tuş kombinasyonu ile yapabiliyorsun. Kaldı ki bir çok klavye kullandım şu an en dandik markanın bile en azından temel şeyler yapan bir yazılımı var. Şahsen gidipte iki,üç şeyi daha fazla kontrol edicem diye marka klavye almam. Hele çok sapık fiyatlara. Toplama klavyeye gelirsek içinde ses yalıtımı için yalıtımı olan, plastik kalitesi güzel, kendime göre özelleştire bileceğim bir ürünü seçerim tabii ki. Örneğin markalar abs plastik kullanırken ben pbt plastik keycap alıyorum, çünkü hem hissiyatı daha iyi hemde sesi toklaştırıyor. Veya Rog'un, bir başka markanın klavyesinden ne kadar tok bir ses alabilirsin? Ama custom klavyede thocy lube yapılmış switch, pbt plastik keycap ve güzel bir klavye kasası ile gayet güzel bir thocy ses alırım. Yani özelleştirme konusunda tamamen size kalmış, istediğiniz gibi tercihlerinizi yaptığın bir klavyemi yoksa fabrikasyon bir klavyemi derseniz tabii kendi topladığımı seçerim. Araştırırsanız klavye ile ilgili içerik çeken neredeyse bütün kanallar kendi klavyesini topluyor veya custom tarzı klavye alıyor zaten. Örneğin ben en thocy switchi istersem gider Gateron Black switch alırım, ama Rog, Tuf, Steelseries gibi markalarda siz sadece 2-3 tane switch seçeneği bulursunuz onlarda genelde red,blue veya yeşil switch oluyor genel anlamda.Custom klavyeler yazılımsal olarak marka klavyeler kadar iyi değiller. Sizce custom kablosuz almak mı yoksa x marka kablosuz bir klavye almak mı daha mantıklı acaba ?
Custom için;Havit Gamenote Kb884l Rgb Mekanik Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote Kb884l Rgb Mekanik Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ZUOYA GMK67 özelleÅtirilmiÅ Mekanik klavye kiti çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Bluetooth 2.4G Kablosuz RGB Arkadan Aydınlatmalı Conta Yapısı klavye 3-mod - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Akko V3 pro Krem Sarı Anahtar 5 Pimli 50gf MX Mekanik Klavye ile Uyumlu Toz Geçirmez Köklü DoÄrusal Anahtar (45 adet) - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Aklına takılan soruları sorabilirsin.Gri degrade Keycaps üst/yan kazınmıŠPBT malzeme boya süblimasyon mekanik klavye Keycaps için 125 tuÅları kiraz profil - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com