arthurmorgannn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 310 Yer Antalya7Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Masaüstü bilgisayarım var ve internete kablosuz bağlanmak istiyorum bunun için Wi-Fi adaptörü önerir misiniz?
Masaüstü bilgisayarım var ve internete kablosuz bağlanmak istiyorum bunun için Wi-Fi adaptörü önerir misiniz?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 20 Ocak 2021 #2 Bütçe? USB mi PCIe mi?
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 Bütçe söylenmemiş fakat yine de bir ürün önerebilirim. Amazon.com.tr
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 20 Ocak 2021 #4 arthurmorgannn dedi: Masaüstü bilgisayarım var ve internete kablosuz bağlanmak istiyorum bunun için Wi-Fi adaptörü önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bundan daha iyi ve güncel bir cihaz bulamazsın ve alırken anteni ayrı olan modeli al daha iyi verim alırsın. Pci Express Wifi Bluetooth Network Card | Dual Band Wifi Bluetooth Pci Express - Network Cards - Aliexpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
arthurmorgannn dedi: Masaüstü bilgisayarım var ve internete kablosuz bağlanmak istiyorum bunun için Wi-Fi adaptörü önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bundan daha iyi ve güncel bir cihaz bulamazsın ve alırken anteni ayrı olan modeli al daha iyi verim alırsın. Pci Express Wifi Bluetooth Network Card | Dual Band Wifi Bluetooth Pci Express - Network Cards - Aliexpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com