Kablosuz yansıtma internet kullanır mı?

tevzadze

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam;

Öncelikle kısaca olayı açıklayayım, 1-2 haftalığına tatile çıkmayı planlıyorum. Homeoffice çalışıyorum, ancak gittiğim yerde de çalışmam gerekecek. İşim gereği çift monitör çalışmak büyük rahatlık sağlıyor.

Planım şu:
2 laptop alacağım yanıma (a ve b diyelim)
1 Android telefon (hat takılı)

A laptopuna USB ile Android telefonu bağlayıp USB tethering yapacağım (hotspot kullanımı çok güç tükettiği için, telefonu şarja takılı bırakıp da günde 10 saat hotspot açmak istemiyorum, USB tethering daha verimli bir yol gibi duruyor),
Sonrasında a laptopundan Mobile hotspot açarak, b laptopunu bu ağa dahil edeceğim.
Sonrasında ise a laptopunun ekranını, Windows 10 kablosuz yansıtma özelliği ile b laptopuna genişletip, b laptopunu 2. monitör olarak kullanacağım.

Bu sistemi kurdum, çalışıyor. Biraz laglı olsa da işimi görür düzeyde. Ölçümleyemediğim ve merak ettiğim tek nokta, bu kablosuz ağ üzerinden yaptığım ekran paylaşımı internet tüketecek mi? Çünkü ben bu tüketimi ölçümleyemedim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı