Kabloyla ne kadar hız alınabilir?

Alperenalppp

Centipat
Daha fazla  
CAT6 10 metre Ethernet kablosu alacağım ama 5GHz'de ki interneti mi alırım yoksa 4G mi bilmiyorum. Eğer 4G alırsam evde 300Mbps antenli Wi-Fi alıcısı var, onu takacağım ama 5G kullanabiliyorsam kablo alacağım. Forumda sorulan sorulara baktım, 5G olmasına rağmen 4G interneti görenler olmuş. Bende de aynı sorun olur mu? Ve CAT6 kablosu ne kadar hız iletebiliyor en fazla?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-08-22-41-35-025_com.android.chrome.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 36
Maksimum verimi kablo ile alırsınız. İnternetiniz ne kadar destekliyorsa hepsine fazlasıyla yeter. Bende CAT5E var 1 gigabit internetin tamamını alabiliyorum.

GHz ile g farklı şeylerdir CAT6 kablo Max 1GB internet iletir CAT 7 10 GB CAT 8 25GB tabii bunlara ek olarak modeminin desteklemeside önemli.

Dosya Ekleri

• history-of-ethernet-lan-cables-categories-800x314.png
    103,5 KB · Görüntüleme: 26
GHz ile g farklı şeylerdir CAT6 kablo Max 1GB internet iletir CAT 7 10 GB CAT 8 25GB tabii bunlara ek olarak modeminin desteklemeside önemli.

Hayır hocam CAT 6 10Gbps verir ancak 55 metreye kadar stabil olur CAT 7 de ise 100 metreye kadar yani düz CAT 6 10Gbps internet destekler. Herkes için yeterlidir zaten bu hız iş yerinde falan değilsen de kimse 55 metre kablo çekmez.

Yani ben modemimin sunduğu 867 Mbps interneti kesintisiz alabilir miyim o zaman CAT6 ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…