Kabuklu yara ile yüzme havuzuna girilir mi?

Kaskeyd

Hectopat
Yarın yüzme havuzuna gideceğim, fakat kabuklu yaralarım var bacağımda. Alırlar mı veya girersem sağlıksal sorunlar yaşar mıyım?

Kabuk yapmış zaten. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. En fazla küçük bi yanma hissi olur o da 2 3 saniye.

Hiç alınmadığımı hatırlamıyorum ve alınmayanı da görmedim açıkçası, vücudun yaraya kabuk sarması dışarıdan gelecek etmenleri önlemek zaten çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama büzüşüp kabuk soyulur mu? Orasını bilemem işte.

Açık yara ile gitmek sıkıntı yaratıyormuş, ama kabuklu olduğu için sıkıntı olmaz herhalde.

Ben duş aldığımda bu sorun ile karşılaşmadım ama bilemiyorum.
Ben olsam gitmezdim.
Havuzdan çıkarken o çok güvendiğin kabuğun güllaç yaprağı kıvamına geldiğini gördüğünde de aynı düşüncede olursun umarım.
Çok agresifsiniz.

Ben duş aldığımda bu sorun ile karşılaşmadım ama bilemiyorum.

Çok agresifsiniz.

Yaraya ve sizin iyileşme hızınıza da bağlı açıkçası ben giderdim soyulsa da başta biraz ağrır daha sonra ağrımaz diye düşünüyorum büyükse girmezdim küçük bir yara ise girilir.

Yaraya ve sizin iyileşme hızınıza da bağlı açıkçası ben giderdim soyulsa da başta biraz ağrır daha sonra ağrımaz diye düşünüyorum büyükse girmezdim küçük bir yara ise girilir.
Yara normal bir düz yara değil, fotoğrafını atayım isterseniz ve yasak değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…