Arkadaşlar 1500-1600 lira civarı sadece işlemci, RAM ve anakart almak istiyorum diğer parçaları eski sistemimdekilerle kullanacağım. Amacım GTA, Far Cry gibi oyunlar oynamak bunun yanında CS:GO, LoL gibi oyunlar için de Twitch yayını ve Youtube videoları çekmeyi düşünüyorum.
Aklımdaki parçalar:
İşlemciler:
Anakartlar:
RAM:
Hangi parçaları kullanırsam daha verimli olur? RAM'i 4 GB alırsam sonraki aylarda üstüne ekleme yapabilirim. RAM'leri daha yüksek MHz mi bakmalıyım bunlar iyi midir? Benim aklımda Intel Kaby Lake Core i5 7600 ve MSI Z170M MORTAR bu anakart var. Yanına da 4 GB RAM alıp evdeki eski bilgisayarımın kasasını ve ekran kartını kullanacağım. Yanına da 600 w güç kaynağı bulacağım. Sizce nasıl olur? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Aklımdaki parçalar:
İşlemciler:
- Intel Kaby Lake Core i5 7600
- Intel Kaby Lake Core i5 7500
- Intel Kaby Lake Core i5 7600K
Anakartlar:
- MSI B250M BAZOOKA
- Asus PRIME B250M-PLUS
- MSI Z170M MORTAR
- MSI Z270M MORTAR
- MSI H270 GAMING M3
RAM:
- Kingston HyperX Fury Black 4GB 2666MHz DDR4 Ram
- Team 8GB (2x4GB) 2666MHz DDR4 Dark T-Force Gaming
Hangi parçaları kullanırsam daha verimli olur? RAM'i 4 GB alırsam sonraki aylarda üstüne ekleme yapabilirim. RAM'leri daha yüksek MHz mi bakmalıyım bunlar iyi midir? Benim aklımda Intel Kaby Lake Core i5 7600 ve MSI Z170M MORTAR bu anakart var. Yanına da 4 GB RAM alıp evdeki eski bilgisayarımın kasasını ve ekran kartını kullanacağım. Yanına da 600 w güç kaynağı bulacağım. Sizce nasıl olur? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: