i799 Kilopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 560 12 Eylül 2016 #111 SideWinder dedi: Ben güçlü olan kazansın diyorum. Bir de düşünsenize 3. bir firma çıkıyor, AMD ve İntel' i tokatlıyor. Ne olurdu acaba? Genişletmek için tıkla... Bence şu an ARM lisanslı SoC üreticilerinden biri çıkıp ben de varım diyebilir. Samsung gibi
SideWinder dedi: Ben güçlü olan kazansın diyorum. Bir de düşünsenize 3. bir firma çıkıyor, AMD ve İntel' i tokatlıyor. Ne olurdu acaba? Genişletmek için tıkla... Bence şu an ARM lisanslı SoC üreticilerinden biri çıkıp ben de varım diyebilir. Samsung gibi
D Dark Shadow Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #112 Benim AMD'den istediğim çok ısınmasın yeter. Çünkü işlemcim boşta 74 derecede çalışıyor.
E Eden Dust Ziyaretçi 12 Eylül 2016 #113 Valla bizim Türklerden çıksa süper olur valla. AMD ve Intel birbirlerine sarılarak ağlarlar.
D Dark Shadow Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #114 i799 dedi: Bence şu an ARM lisanslı SoC üreticilerinden biri çıkıp ben de varım diyebilir. Samsung gibi Genişletmek için tıkla... Arm ile hiç şansı yok. X86 olsaydı belki.
i799 dedi: Bence şu an ARM lisanslı SoC üreticilerinden biri çıkıp ben de varım diyebilir. Samsung gibi Genişletmek için tıkla... Arm ile hiç şansı yok. X86 olsaydı belki.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Eylül 2016 #115 i799 dedi: Bence şu an ARM lisanslı SoC üreticilerinden biri çıkıp ben de varım diyebilir. Samsung gibi Genişletmek için tıkla... Ortam kızışır, fiyatlar düşer... Silinen üye dedi: Benim AMD'den istediğim çok ısınmasın yeter. Çünkü işlemcim boşta 74 derecede çalışıyor. Genişletmek için tıkla... ZEN' e çok büyük anlamlar yüklüyoruz. Eğer başarısız olursa AMD gözümüzde biter. Silinen üye dedi: Valla bizim Türklerden çıksa süper olur valla. AMD ve Intel birbirlerine sarılarak ağlarlar. Genişletmek için tıkla... Adını da ''Fatih'' koyduk mu... Tadından yenmez...
i799 dedi: Bence şu an ARM lisanslı SoC üreticilerinden biri çıkıp ben de varım diyebilir. Samsung gibi Genişletmek için tıkla... Ortam kızışır, fiyatlar düşer... Silinen üye dedi: Benim AMD'den istediğim çok ısınmasın yeter. Çünkü işlemcim boşta 74 derecede çalışıyor. Genişletmek için tıkla... ZEN' e çok büyük anlamlar yüklüyoruz. Eğer başarısız olursa AMD gözümüzde biter. Silinen üye dedi: Valla bizim Türklerden çıksa süper olur valla. AMD ve Intel birbirlerine sarılarak ağlarlar. Genişletmek için tıkla... Adını da ''Fatih'' koyduk mu... Tadından yenmez...
adezyon Megapat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 352 Makaleler 20 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri 12 Eylül 2016 #116 2020 yılında 7 NM işlemciler sunulacak arkadaşlar. Beklemeye değermi ? Bu hız ne zaman yavaşlıyacak bilinmiyor. ZEN mimarisini çok merak ediyoruz. Eğer başarısız olursa artık AMD ivme kaybedecektir.
2020 yılında 7 NM işlemciler sunulacak arkadaşlar. Beklemeye değermi ? Bu hız ne zaman yavaşlıyacak bilinmiyor. ZEN mimarisini çok merak ediyoruz. Eğer başarısız olursa artık AMD ivme kaybedecektir.
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #117 scout22 dedi: Tamamdır sonunda 1151 mi acaba sorularına cevap oldu. Bu arada i3 neden yok Genişletmek için tıkla... Galiba dizüstü serisine i3 yapacaklar.
scout22 dedi: Tamamdır sonunda 1151 mi acaba sorularına cevap oldu. Bu arada i3 neden yok Genişletmek için tıkla... Galiba dizüstü serisine i3 yapacaklar.
Erdinç 31 Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #118 Intel watt başı performansı iyileştiriyor amd ciler laf atmasın.
Ensar Karakaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 1.235 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #119 Muhabbet ilerlemiş gitmiş. Peki yeni Kaby Lake işlemciler B150 çipset ile uyumlu olacak mı ? Yoksa sadece H170 ve Z170 ile mi uyumlu olacaklar ?
Muhabbet ilerlemiş gitmiş. Peki yeni Kaby Lake işlemciler B150 çipset ile uyumlu olacak mı ? Yoksa sadece H170 ve Z170 ile mi uyumlu olacaklar ?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Eylül 2016 #120 Ensar Karakaya dedi: Muhabbet ilerlemiş gitmiş. Peki yeni Kaby Lake işlemciler B150 çipset ile uyumlu olacak mı ? Yoksa sadece H170 ve Z170 ile mi uyumlu olacaklar ? Genişletmek için tıkla... Daha belli değil ama büyük ihtimalle.
Ensar Karakaya dedi: Muhabbet ilerlemiş gitmiş. Peki yeni Kaby Lake işlemciler B150 çipset ile uyumlu olacak mı ? Yoksa sadece H170 ve Z170 ile mi uyumlu olacaklar ? Genişletmek için tıkla... Daha belli değil ama büyük ihtimalle.