Kaby Lake İşlemciler

1 ay önce İ5 6500 aldım şimdi çok üzüldüm.

Üzülmenizi gerektirecek bir durum yok. İşlemci piyasası ekran kartı piyasasına benzemez. Hem bir fark olacağını da sanmıyorum. Aynı nm. Ekran kartı beklenir ama işlemci bulmuşken alınır.
Teşekkür ediyorum yakın zamanda RX 480 veya RX 470 alacağım zaten uzun zamandır bekliyorum.

Skylake serisi bir işlemciden, bu işlemcilere geçmeye değer mi ? Bende i5 6402P Skylake bir işlemci var ? Kbylake işlemciler ile arasında çok büyük bir performans farkı olur mu ?

Skylake serisi bir işlemciden, bu işlemcilere geçmeye değer mi ? Bende i5 6402P Skylake bir işlemci var ? Kbylake işlemciler ile arasında çok büyük bir performans farkı olur mu ?

Sanmıyorum. Her iki seri de 14nm teknolojisiyle üretilmiş. Belki işlemci içindeki transistör sayısını arttırmışlar ise bir nebze daha performans olur fakat arada öyle büyük bir fark olacağını sanmıyorum.

Fiyatlar belli mi? Ne zaman satışa sunulacak bilginiz var mı arkadaşlar.

6402p ile 7400/7500/7600 arasında taş çatlasa en fazla 3 FPS işlemci gücü farkı olur ki bence değiştirmene değmez. Gerçekten fark görmek istiyorsan i7 7700 alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…