"KabyLake PCI Express Root Port #10 - A2B1" sorunu

Ahmet Ahmet

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
"KabyLake PCI Express Root Port #10 - A2B1" bu sorunun aynısını bir arkadaş daha yaşamış. Konu kapatılmış mecbur bir daha konu açtım.

[Çözüldü] KabyLake PCI Express Root Port #10 - A2B1- sorunu

Benim anakart: Msi b250m pro-vdh - işlemci: G4560 anakard driver'ını yeniden mi yüklemem gerek öyle ise Link verir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunum devam etmekte tekrarlıyor yüklemiyor aldığım yere götürecem bayramdan sonra ama başka bi yerde arkadaşın başına gelmiş aynı olay götürmüş ürünü değişen bir şey yok nasıl olucak çözülecek bu sorun? Yardımcı olurmusunuz!!! Sorun Giderme den de olmuyor düzeltemiyor. Gösterdiğiniz gibi yaptım olmuyor. Ve artı olarak Intel(R) 200 Series Chipset Family PMC - A2A1 ve
Intel(R) 200 Series Chipset Family SMBUS -A2A3 için de Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş. Böyle yazıyor. güncelle diyorsun. Windows bu cihaz için en iyi sürücünün zaten yüklü olduğunu belirledi. Diyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum lütfen. Saygılarımı sunarım herkese!

Sorunum hala devam etmekte yardımcı olucak fikir vericek kimse yok mu?

Dosya Ekleri

• KabyLake Sorunu.jpg
    KabyLake Sorunu.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 308
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı