B Bekir Öztürk Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #1 Alakasız olacak ama @MF kaç kere ceza aldığımı öğrenebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2014
albuspwbd Megapat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 157 31 Ağustos 2014 #2 Silinen üye dedi: Alakasız olacak ama @MF kaç kere ceza aldığımı öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bende merak ettim.
Silinen üye dedi: Alakasız olacak ama @MF kaç kere ceza aldığımı öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bende merak ettim.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2014 #3 @Silinen üye 41 adet cezanız var. Rekora koştuğunuz için sizi tebrik ediyorum. @albuspwbd 9 adet cezanız var. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2014
@Silinen üye 41 adet cezanız var. Rekora koştuğunuz için sizi tebrik ediyorum. @albuspwbd 9 adet cezanız var.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 31 Ağustos 2014 #5 @Silinen üye 58 cezan var. Rekora koşuyorsun.
P pusat57 Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #6 Egemen dedi: @Silinen üye 58 cezan var. Rekora koşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Bu işte bir yanlışlık var ya. O kadar ne ara yedim? Hep yazım kurallarına uymaya çalışırım. Bu ceza süresi mi yoksa adet mi?
Egemen dedi: @Silinen üye 58 cezan var. Rekora koşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Bu işte bir yanlışlık var ya. O kadar ne ara yedim? Hep yazım kurallarına uymaya çalışırım. Bu ceza süresi mi yoksa adet mi?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #7 Fazla ceza aldığımı biliyorum da bu kadar çok olduğunu ben bile düşünmemiştim. @Silinen üye sen daha eski üyesin. Cezanın çok olması normal.
Fazla ceza aldığımı biliyorum da bu kadar çok olduğunu ben bile düşünmemiştim. @Silinen üye sen daha eski üyesin. Cezanın çok olması normal.
albuspwbd Megapat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 157 31 Ağustos 2014 #8 Peki hiç ceza almayan var mı ?
P pusat57 Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #9 Silinen üye dedi: Gerçekten rekor mu? Fazla ceza aldığımı biliyorum da bu kadar çok olduğunu ben bile düşünmemiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır. Rekor bende galiba. 58.
Silinen üye dedi: Gerçekten rekor mu? Fazla ceza aldığımı biliyorum da bu kadar çok olduğunu ben bile düşünmemiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır. Rekor bende galiba. 58.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2014 #10 Silinen üye dedi: Bu işte bir yanlışlık var ya. O kadar ne ara yedim? Hep yazım kurallarına uymaya çalışırım. Bu ceza süresi mi yoksa adet mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, adet sayısı. Süreyi yazsak aklın durur. Silinen üye dedi: Fazla ceza aldığımı biliyorum da bu kadar çok olduğunu ben bile düşünmemiştim. @Silinen üye sen daha eski üyesin. Cezanın çok olması normal. Genişletmek için tıkla... Boş durmuyoruz gördüğünüz gibi.
Silinen üye dedi: Bu işte bir yanlışlık var ya. O kadar ne ara yedim? Hep yazım kurallarına uymaya çalışırım. Bu ceza süresi mi yoksa adet mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, adet sayısı. Süreyi yazsak aklın durur. Silinen üye dedi: Fazla ceza aldığımı biliyorum da bu kadar çok olduğunu ben bile düşünmemiştim. @Silinen üye sen daha eski üyesin. Cezanın çok olması normal. Genişletmek için tıkla... Boş durmuyoruz gördüğünüz gibi.