Kaç tane arkadaşınız var? Benim hiç yok olmadı. Arkadaş olarak kastettiğim şey tanıştığınız insanlar değildir, kendinize yakın bulduklarınız dost diyebildiklerinizdir.
Kaç tane arkadaşınız var? Benim hiç yok olmadı. Arkadaş olarak kastettiğim şey tanıştığınız insanlar değildir, kendinize yakın bulduklarınız dost diyebildiklerinizdir.
Yakın ve dost olarak bir tane var ama onun da tam olup olmadığını bilmiyorum. Bu sıralar pek samimi davrandığını sanmıyorum. Muhtemelen artık görüşmek istemiyor fakat ben rahatsız ediyorum sürekli. Eğer ki Sosyal'de Discord hesabı paylaşımı yasak olmasaydı tanıştığım çok güzel insanlar var ve arkadaş sayım muhtemelen daha fazla olurdu.