Kaç ders gidilmezse yarım gün yok yazılınır?

Estas

Picopat
Yarım gün yok yazılabilmek için en az kaç derse katılmamız gerekir? Bir kuralı var mı yoksa okuldan okula değişir mi? Toplam günde 8 ders var.

Eğer öğleden önce olmayıp öğleden sonra gelmek veya öğleden önce olup öğleden sonra okulda olmayınca yarım gün yok yazılıyorsunuz. Eğer 1 ders gelmeyip 2.ders gelirseniz aynı şekilde yine yazılıyorsunuz.

Yarım gün yok yazılabilmek için en az kaç derse katılmamız gerekir? Bir kuralı var mı yoksa okuldan okula değişir mi? Toplam günde 8 ders var.

İlk ders yok yazılırsan geç olarak e okulda işleniyor. 5 geç bir yarım gün ediyor. Eğer 2. derste de yok yazılırsan o zaman yarım gün gelmedin olarak sayılıyor. Ben sabahçı iken genelde haftada 1-2 defa ilk ders evde uyuyup okula gitmezdim uykumu almak için ve 2. ders yoklamaya yetişirdim. Yarım gün geç kalmak kesinlikle değmez sırf 2. ders yok yazıldın diye.

Eğer öğleden önce olmayıp öğleden sonra gelmek veya öğleden önce olup öğleden sonra okulda olmayınca yarım gün yok yazılıyorsunuz. Eğer 1 ders gelmeyip 2.ders gelirseniz aynı şekilde yine yazılıyorsunuz.
Öğleden önce 5, öğleden sonra 3 dersimiz var. 3 derse katıldım diye yarım gün yazarlar mı, emin değilim.

Okuldan okula değişiyor ve idarecinin o an ki durumu da önemli son 2 ders bedene gelip yarım gün yok yazıldığımı hatırlıyorum tam gün yazıldığımıda hatırlıyorum aynı şekilde ama genelde öğle arasına kadar gelirsen ya da öğle arasından sonra okuldan gidersen yarım gün yok yazarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı