blud Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 2 Haziran 2024 #11 165bin dedi: 11.sınıfım meslek lisesindeyim edebiyattan ve bölüm dersinden geçiyorum toplam 6 dersten kaldım bu sene 11 11 11.sınıfım edebiyattan geçiyorum Sağlık, seçmeli coğrafya, tarih, din kültürü, felsefe 11.sınıfım Genişletmek için tıkla... Sınıf ortalaman 50'nin üzerinde olduğu sürece istediğin kadar dersten kalabilirsin sınıfı geçiyorsun. Ama edebiyat dersinden kalırsan sorumlu olarak geçersin ve sadece edebiyat dersinin sorumluluk sınavını verirsin.
165bin dedi: 11.sınıfım meslek lisesindeyim edebiyattan ve bölüm dersinden geçiyorum toplam 6 dersten kaldım bu sene 11 11 11.sınıfım edebiyattan geçiyorum Sağlık, seçmeli coğrafya, tarih, din kültürü, felsefe 11.sınıfım Genişletmek için tıkla... Sınıf ortalaman 50'nin üzerinde olduğu sürece istediğin kadar dersten kalabilirsin sınıfı geçiyorsun. Ama edebiyat dersinden kalırsan sorumlu olarak geçersin ve sadece edebiyat dersinin sorumluluk sınavını verirsin.