Kaç foruma üyesiniz?

Kaç farklı forum üyeliğiniz var?

• 1-3

Oy: 110 80,3%
  • 4-6

Oy: 21 15,3%
  • 7-10

Oy: 2 1,5%
  • 10+

Oy: 4 2,9%

• Oy verenlerin toplamı
    137
Sosyal haricinde planetdp.org ve turkcealtyazi.org üyeliğim var. Forumlarında takılıyorum arada, onun dışında aklıma gelen başka bir yer yok. İlla ki başka hesaplarım da vardır ama aktif olarak kullanmıyorum onları.

Technopat Sosyalde başladım bu forum işlerine. O gündür bu gündür sadece buradayım.

Bir bu Sosyal bir de KS var.
Ay benim de üyeliğim vardı orda. Moderasyon sıfır, gizlilik max; sallayan sallayana
Kızlarsoruyor'u sadece kızlar mı kullanıyor yoksa sadece adı mı öyle ? Bilmediğimden soruyorum .

Ben de sadece 1 foruma üyeyim o da Technopat.
Adı öyle de bizde de aynısı var, Erkekler Soruyor forumu, prensip tamamen aynı; cinsel ve saçma ilişki konuları.

Eskiden ismi lazım olmayan yabancı bir konsol forumunda 200.000 mesajım vardı ama Türk olduğum için alay konusu oldum ve hop buradayım.

“Mesaj sayım konusunda net bir bilgi veremem çünkü cidden hatırlamıyorum”

Hocam bir sıfırı fazladan koymadığınıza emin misiniz? İsim bence lazım hocam söyleseniz ?

Maalesef fazla koymamış olmam gerekiyor “girmeyeli gerçekten yıllar oldu, belki 500.000 değil 200.00 falanımdır” hayatım kaydı o forum yüzünden. Ek olarak üyeliğim yok edildi.

Maalesef fazla koymamış olmam gerekiyor “girmeyeli gerçekten yıllar oldu, belki 500.000 değil 200.00 falanımdır” hayatım kaydı o forum yüzünden. Ek olarak üyeliğim yok edildi.
500.000'dir o, sorgulamam. Monitörden konsol koklayıp seri numarasını söylersin sen.

Forumda Türk olduğunuz için alay konusu olmanız bana çok dokundu. Ne diyorlardı mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…