6 657471 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 124 29 Mayıs 2023 #1 Selam oyunlarda kaç FPS alabileceğimi gösteren bir site vardı, ama bulamıyorum. Biliyorsanız söyler misiniz? Teşekkürler.
Selam oyunlarda kaç FPS alabileceğimi gösteren bir site vardı, ama bulamıyorum. Biliyorsanız söyler misiniz? Teşekkürler.
I ISolo Centipat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 281 29 Mayıs 2023 #2 MSI Afterburner olabilir. Steam üzerinden oynuyorsan direk oradan da açabilirsin. pardon yanlış okumuşum
MSI Afterburner olabilir. Steam üzerinden oynuyorsan direk oradan da açabilirsin. pardon yanlış okumuşum
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 29 Mayıs 2023 #3 PC builds diye bir yer var o mu? Yasaklı diyor Sosyal'de.
shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.026 Makaleler 2 Çözümler 6 29 Mayıs 2023 #4 U ile başlayan bir site var forumda yasaklı, Youtube kullanırsanız daha iyi olur.
6 657471 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 124 29 Mayıs 2023 #5 ISolo dedi: MSI Afterburner olabilir. Steam üzerinden oynuyorsan direk oradan da açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır hayır technopat.net gibi bir site. shockedblackguy dedi: U ile başlayan bir site var forumda yasaklı, YouTube kullanırsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... leeEVERETT dedi: PC builds diye bir yer var o mu? Yasaklı diyor Sosyal'de. Genişletmek için tıkla... Haa tamam teşekkür ederim.
ISolo dedi: MSI Afterburner olabilir. Steam üzerinden oynuyorsan direk oradan da açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır hayır technopat.net gibi bir site. shockedblackguy dedi: U ile başlayan bir site var forumda yasaklı, YouTube kullanırsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... leeEVERETT dedi: PC builds diye bir yer var o mu? Yasaklı diyor Sosyal'de. Genişletmek için tıkla... Haa tamam teşekkür ederim.
M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 29 Mayıs 2023 #6 657471 dedi: Hayır hayır technopat.net gibi bir site. Haa tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Can you Run it ve game debate
657471 dedi: Hayır hayır technopat.net gibi bir site. Haa tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Can you Run it ve game debate
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 29 Mayıs 2023 #7 Maastrk dedi: Can you run it ve Game debate. Genişletmek için tıkla... Bu sitenin verileri bana çok yanlış geliyor, kaldırır dediği oyunu deniyorum 10 FPS, kaldırmaz dediği oyunu indiriyorum 60 FPS çözemedim.
Maastrk dedi: Can you run it ve Game debate. Genişletmek için tıkla... Bu sitenin verileri bana çok yanlış geliyor, kaldırır dediği oyunu deniyorum 10 FPS, kaldırmaz dediği oyunu indiriyorum 60 FPS çözemedim.