Kaç GB SSD almalıyım?

Hocam eğer RAM'da yükseltme planınız varsa 1 TB yeterli olur. 2 TB SSD'yi daha cok butceniz varsa diye önerdim. 1 TB de yeterli olur size. Kalan parayı da diğer bileşenlere ayırırsınız hem.

8 GB RAM 12 GB yapacağım ve HDD yerine SSD takacağım yeni bilgisayarı işe girince alacağım çünkü.

2 TB çok fazla hocam. SSD, RAM, bilgisayar sökme aparatları dahil 3000 TL izin aldım.

500 GB yeter diye düşünmüştüm ama sonradan hafıza yetersizliği çıkar herhalde.

Bir süre sonra gerek sistem dosyaları gerek programlara, oyunlara gelen güncellemelerden dolayı yetmeyebiliyor. HDD + SSD olsaydı 500GB yeterli olurdu ancak sadece SSD olacaksa 1TB altına düşmemek gerekli.

HDD cihaza takılabiliyorsa 500 GB SSD yeterlidir. Ayrıyeten hocam DVD'yi niçin kullanıyorsunuz.

Bir süre sonra gerek sistem dosyaları gerek programlara, oyunlara gelen güncellemelerden dolayı yetmeyebiliyor. HDD + SSD olsaydı 500GB yeterli olurdu ancak sadece SSD olacaksa 1TB altına düşmemek gerekli.
Evet HDD devre dışı kalmasa olurda sorun şu DVD okuyucu devre dışı kalacak ve tekrardan DVD okuyucu alacağım sorun o. Bir işimde karışık olmasa ne iyi olur.

Evde DVD'ler var. Zamanında front end ve PHP için aldığım kurslar DVD'ye atılmış. Onun için.

Hocam ne yaptınız 1 TB disk dolmuş neredeyse.

Aslında hocam yapabilirseniz, DVD'lerin bütün içeriklerini HDD'ye kaydedebilirsiniz. Sizin için daha rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…