A Atmaca535353 Yoctopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Ben işlemci ve ekran kartım için termal macun alacaktım. 2 gr iyi mi acaba? Platoon Artic Mx-4 Termal Macun 2gr Actcp00007b Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bunu almayı düşünüyorum. İyi bir marka mı? Cooler Master öneriyorlar. Fikir verirseniz çok iyi olur, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2022
Merhaba. Ben işlemci ve ekran kartım için termal macun alacaktım. 2 gr iyi mi acaba? Platoon Artic Mx-4 Termal Macun 2gr Actcp00007b Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bunu almayı düşünüyorum. İyi bir marka mı? Cooler Master öneriyorlar. Fikir verirseniz çok iyi olur, teşekkürler.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2022 #2 Marka iyi ama ürün çakma gibi ve 4 GR almak daha mantıklı.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #3 Kendim kullanıyorum gayet iyidir. Tam ortasına leblebi kadar sıksan yeterli olur.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 14 Temmuz 2022 #4 Genelde 0.4, 0.5 gram kadar sürülüyor yeter o kadar.
A Atmaca535353 Yoctopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #5 Danotella dedi: Kendim kullanıyorum gayet iyidir. Tam ortasına leblebi kadar sıksan yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Aynı markamı? Birde Çakmaya Benziyor Diyen Birisi Var Siz Nereden Aldınız Orjinal Olduğuna Güveniyorsanız Linkini Atabilirmisiz? Teşekkürler Liberte Sergen dedi: Marka iyi ama ürün çakma gibi ve 4 GR almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Çakma Olduğunu Nasıl Anladınız? XPLSG dedi: Genelde 0.4, 0.5 gram kadar sürülüyor yeter o kadar. Genişletmek için tıkla... CPU ve GPU ya sürülecek olab termal. macunun toplamımı yarım gr
Danotella dedi: Kendim kullanıyorum gayet iyidir. Tam ortasına leblebi kadar sıksan yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Aynı markamı? Birde Çakmaya Benziyor Diyen Birisi Var Siz Nereden Aldınız Orjinal Olduğuna Güveniyorsanız Linkini Atabilirmisiz? Teşekkürler Liberte Sergen dedi: Marka iyi ama ürün çakma gibi ve 4 GR almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Çakma Olduğunu Nasıl Anladınız? XPLSG dedi: Genelde 0.4, 0.5 gram kadar sürülüyor yeter o kadar. Genişletmek için tıkla... CPU ve GPU ya sürülecek olab termal. macunun toplamımı yarım gr
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #6 Atmaca535353 dedi: Aynı markamı? Birde Çakmaya Benziyor Diyen Birisi Var Siz Nereden Aldınız Orjinal Olduğuna Güveniyorsanız Linkini Atabilirmisiz? Teşekkürler Çakma Olduğunu Nasıl Anladınız? CPU ve GPU ya sürülecek olab termal. macunun toplamımı yarım gr Genişletmek için tıkla... Arctic MX-4 2020 Termal Macun 4 gr AR-ACTCP00002B Fiyatı, Yorumları - Trendyol Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Atmaca535353 dedi: Aynı markamı? Birde Çakmaya Benziyor Diyen Birisi Var Siz Nereden Aldınız Orjinal Olduğuna Güveniyorsanız Linkini Atabilirmisiz? Teşekkürler Çakma Olduğunu Nasıl Anladınız? CPU ve GPU ya sürülecek olab termal. macunun toplamımı yarım gr Genişletmek için tıkla... Arctic MX-4 2020 Termal Macun 4 gr AR-ACTCP00002B Fiyatı, Yorumları - Trendyol Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 14 Temmuz 2022 #7 Atmaca535353 dedi: Aynı marka mı? Bir de çakmaya benziyor diyen birisi var siz nereden aldınız? Orijinal olduğuna güveniyorsanız linkini atabilir misiz? Teşekkürler. Çakma olduğunu nasıl anladınız? CPU ve GPU'ya sürülecek olab termal. Macunun toplamımı yarım gr. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 0.9 gram kadar harçarsın neredeyse 1 gram işte.
Atmaca535353 dedi: Aynı marka mı? Bir de çakmaya benziyor diyen birisi var siz nereden aldınız? Orijinal olduğuna güveniyorsanız linkini atabilir misiz? Teşekkürler. Çakma olduğunu nasıl anladınız? CPU ve GPU'ya sürülecek olab termal. Macunun toplamımı yarım gr. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 0.9 gram kadar harçarsın neredeyse 1 gram işte.