Kaç gün devamsızlıkta sınıfta kalınır?

alp3ren

Femtopat
Daha fazla  
Benim 10 gün özürlü, 8,5 gün özürsüz var. Annem git diyor ben de gitmek istemiyorum bugün öğleden sonra. Ne zaman ne şekilde okulda kalırım fikrim yok. Ortalamam 85. belge almak da istiyorum. Bir fikrinizi beyan ederseniz mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 10 gün özürlü, 8,5 gün özürsüz var. Annem git diyor ben de gitmek istemiyorum bugün öğleden sonra. Ne zaman ne şekilde okulda kalırım fikrim yok. Ortalamam 85. belge almak da istiyorum. Bir fikrinizi beyan ederseniz mutlu olurum.
Hocam ben 30 gün falan okula gitmedim yok yazmıyorlar idarenin inisiyatifine kalmış

Belge almama kalktı diye biliyorum gitsen bir şey olmaz

Özürsüz hak 10 gün, toplam sınır 30 gün. Özürlü 20 değil, isterseniz 1 özürsüze 29 özürlü ile bile sınıfı geçersiniz. Belge alamama olayı da kalktı. Özürsüz 10.5, toplam 30.5 olursa kalırsınız.

Bir dakika, ilkokul ortaokul başlığındaymış konu. Özürsüz sınır 20 gün, özürlü devamsızlık için bir devamsızlık sınırı yok. Belgeni de alırsın.

Özürsüz hak 10 gün, toplam sınır 30 gün. Özürlü 20 değil, isterseniz 1 özürsüze 29 özürlü ile bile sınıfı geçersiniz. Belge alamama olayı da kalktı. Özürsüz 10.5, toplam 30.5 olursa kalırsınız.

ChatGPT 20 diyor toplam hocam

Belge almama kalktı diye biliyorum gitsen bir şey olmaz
chatgpt 20 diyor toplam hocam

Hocam ben 30 gün falan okula gitmedim yok yazmıyorlar idarenin inisiyatifine kalmış
bizim idarede beni hiç sevmiyor valla

20 gün özürlü, 10 gün özürsüz hakkınız var hocam. 10,5 gün özürsüz olursa kalıyorsunuz aynı şekilde özürlü içinde geçerli.
chatgpt 20 diyor toplam hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı